• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sen iyiden iyiye kamyoncu oldun kadişim,yaramadı sana KK dan uzak kalmak demekki.:ssz:

yok parkonum uzak kalmak bana çok yaradı,uzaktan bakmak daha iyi görebilmeni sağlar bazen( oyy ne felsefe yaptım ya) :24:

kamyoncu ruhu taşıyomuşum demek ki ortaya çıktı :27:

yalnız 100 sayfa oldu kal geldi topiğe :6:

yok parkonum uzak kalmak bana çok yaradı,uzaktan bakmak daha iyi görebilmeni sağlar bazen( oyy ne felsefe yaptım ya) :24:

kamyoncu ruhu taşıyomuşum demek ki ortaya çıktı :27:

yalnız 100 sayfa oldu kal geldi topiğe :6:

Topiğe MUne nin nazarı değmiştir ne olcak:19:
Bir nazar boncuğu asmadan 100 sayfa yapmışınız falan demiş:20:

Akşama kurşun döktürelim bari kızları toplarsak.
Office bir sünnetçiye takıldı başka konuya bakamıyo:27:

fenni olanından :27: ölü taklidi yapacam yoğsam Mune cısss yapacak nerdeyse gelir :27:

Pıçakla kendini , yorma müdürü:104:
Cezalar çok ağırlaşmış,banlanmamaya çalışın.
Puanın kaç senin offisim

Pıçakla kendini , yorma müdürü:104:
Cezalar çok ağırlaşmış,banlanmamaya çalışın.
Puanın kaç senin offisim

parkonum şincik benim bir 30 puanım vardı ama karşısında süresi doldu diiii.. üstünde de bir 10 puanım var.. elimdekinin 1/4 üyle de çikileta alırsam şimdi benim kaç puanım var? :9:

hoppp sesimi duyan var mı? hatunlar ne sünneti bu,ne diyosunuz :24:

Biraz daha sünnetçiye takılırsanız sizi sünnet etcekler bak dimedi deme:67:

Olabilir. Ihtiyacimiz vardi. :32:

parkonum şincik benim bir 30 puanım vardı ama karşısında süresi doldu diiii.. üstünde de bir 10 puanım var.. elimdekinin 1/4 üyle de çikileta alırsam şimdi benim kaç puanım var? :9:

Bende niye suresi doldu yazmiyor. Hic diyor. Mezara kadar gidiyor sanirim:) 7.5 puanin var o zaman. Dikkat mune sana seker almasin. :41:

Sunnetci konusu canim. Profilimde gorebilirsin.

Son düzenleme:
valla o konuya çok yazasım var ama sadece okuyorum. ve beğeniyorum. öyle uzaktan seyretmesi güzel oluyor. efil efil ,havadar. daralmadan,:27::52:

24::44::44:
25 mi:26:
Bilemedim ofisim :25:

Nasıl süresi doluyo ya, benim bütün cezalarım duruyo:47:
Bana garezimi var bu teknolocinin:47:

olay şu o ceza sistemi 3 sene öncekiydi.cezasıda öyle. yani 3 sene önceki. bizim dönemde, o zamanlar öyle yazardı..
onun cezalarında eski sistem olayı değişmemiş öylece kalmış. sanki dondurulmuş gibi yani. :27:

söylemesi ayıp Kazen benim dayım oluyor da :27: eh o kadar da torpilim olsun demi :27:

valla o konuya çok yazasım var ama sadece okuyorum. ve beğeniyorum. öyle uzaktan seyretmesi güzel oluyor. efil efil ,havadar. daralmadan,:27::52:

ehehehe efil efil, karışmadan dimi :D bu arada profil fotografı fena yakıyor okym :16:

Olabilir. Ihtiyacimiz vardi. :32:

Bende niye suresi doldu yazmiyor. Hic diyor. Mezara kadar gidiyor sanirim:) 7.5 puanin var o zaman. Dikkat mune sana seker almasin. :41:

Sunnetci konusu canim. Profilimde gorebilirsin.

sende yazmaz dedim ya benim dayım var :27:

Sen nasıl kaçırdın kadişim konuyu.
Yaşlanmışın:50:
olay şu o ceza sistemi 3 sene öncekiydi.cezasıda öyle. yani 3 sene önceki. bizim dönemde, o zamanlar öyle yazardı..
onun cezalarında eski sistem olayı değişmemiş öylece kalmış. sanki dondurulmuş gibi yani. :27:

Peki bizim cezalar mezara kadar mı gitcek oky:14:
Karşısında HİÇ yazıyo:5:

hehehe bana polemiğe girme diyene bak :27: tanıdığın sünnetçi yoksa demiş ya hahahah koptum :9: :27:

Back
X