Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sen iyiden iyiye kamyoncu oldun kadişim,yaramadı sana KK dan uzak kalmak demekki.:ssz:

yok parkonum uzak kalmak bana çok yaradı,uzaktan bakmak daha iyi görebilmeni sağlar bazen( oyy ne felsefe yaptım ya) :24:

kamyoncu ruhu taşıyomuşum demek ki ortaya çıktı :27:

yalnız 100 sayfa oldu kal geldi topiğe :6:

yok parkonum uzak kalmak bana çok yaradı,uzaktan bakmak daha iyi görebilmeni sağlar bazen( oyy ne felsefe yaptım ya) :24:

kamyoncu ruhu taşıyomuşum demek ki ortaya çıktı :27:

yalnız 100 sayfa oldu kal geldi topiğe :6:

Topiğe MUne nin nazarı değmiştir ne olcak:19:
Bir nazar boncuğu asmadan 100 sayfa yapmışınız falan demiş:20:

Akşama kurşun döktürelim bari kızları toplarsak.
Office bir sünnetçiye takıldı başka konuya bakamıyo:27:

Pıçakla kendini , yorma müdürü:104:
Cezalar çok ağırlaşmış,banlanmamaya çalışın.
Puanın kaç senin offisim

parkonum şincik benim bir 30 puanım vardı ama karşısında süresi doldu diiii.. üstünde de bir 10 puanım var.. elimdekinin 1/4 üyle de çikileta alırsam şimdi benim kaç puanım var? :9:

hoppp sesimi duyan var mı? hatunlar ne sünneti bu,ne diyosunuz :24:

Biraz daha sünnetçiye takılırsanız sizi sünnet etcekler bak dimedi deme:67:

Olabilir. Ihtiyacimiz vardi. :32:

parkonum şincik benim bir 30 puanım vardı ama karşısında süresi doldu diiii.. üstünde de bir 10 puanım var.. elimdekinin 1/4 üyle de çikileta alırsam şimdi benim kaç puanım var? :9:

Bende niye suresi doldu yazmiyor. Hic diyor. Mezara kadar gidiyor sanirim:) 7.5 puanin var o zaman. Dikkat mune sana seker almasin. :41:

Sunnetci konusu canim. Profilimde gorebilirsin.

Son düzenleme:
valla o konuya çok yazasım var ama sadece okuyorum. ve beğeniyorum. öyle uzaktan seyretmesi güzel oluyor. efil efil ,havadar. daralmadan,:27::52:

24::44::44:
25 mi:26:
Bilemedim ofisim :25:

Nasıl süresi doluyo ya, benim bütün cezalarım duruyo:47:
Bana garezimi var bu teknolocinin:47:

olay şu o ceza sistemi 3 sene öncekiydi.cezasıda öyle. yani 3 sene önceki. bizim dönemde, o zamanlar öyle yazardı..
onun cezalarında eski sistem olayı değişmemiş öylece kalmış. sanki dondurulmuş gibi yani. :27:

söylemesi ayıp Kazen benim dayım oluyor da :27: eh o kadar da torpilim olsun demi :27:

valla o konuya çok yazasım var ama sadece okuyorum. ve beğeniyorum. öyle uzaktan seyretmesi güzel oluyor. efil efil ,havadar. daralmadan,:27::52:

ehehehe efil efil, karışmadan dimi :D bu arada profil fotografı fena yakıyor okym :16:

Olabilir. Ihtiyacimiz vardi. :32:

Bende niye suresi doldu yazmiyor. Hic diyor. Mezara kadar gidiyor sanirim:) 7.5 puanin var o zaman. Dikkat mune sana seker almasin. :41:

Sunnetci konusu canim. Profilimde gorebilirsin.

sende yazmaz dedim ya benim dayım var :27:

Sen nasıl kaçırdın kadişim konuyu.
Yaşlanmışın:50:
olay şu o ceza sistemi 3 sene öncekiydi.cezasıda öyle. yani 3 sene önceki. bizim dönemde, o zamanlar öyle yazardı..
onun cezalarında eski sistem olayı değişmemiş öylece kalmış. sanki dondurulmuş gibi yani. :27:

Peki bizim cezalar mezara kadar mı gitcek oky:14:
Karşısında HİÇ yazıyo:5:

hehehe bana polemiğe girme diyene bak :27: tanıdığın sünnetçi yoksa demiş ya hahahah koptum :9: :27:

Back
X