Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlu kaç yaşındaymış? genelde anneye verilir neden babaya verilmiş?
siz bana özetleyin yavru ceylanlar, dünkü sünnet riskini yeni atmışken ban yemiyim oraya gidip![]()
Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...
İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .
Geçmiş olsun canım,dikkat et kendineDışarıdaki tavuksal faaliyetlerden zehirlendim de azıcıkİyiyim şimdi 847834894390 kg serum iyi geldi
Osman'ım başladı
Tv'de tek burun kıvırmadığım program, bu sezon biter diye çok korkuyorum :26:
Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...
İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .
Çocuk 7 yaşındaymış.düzeni bozulmasın diye babasına vermiş kadın velayeti ,çocuğunu göremiyormuş ama derdi kocasını eski karısından kıskanmak.![]()
offf geçmiş olsun cool, bende tayyuktan zehirlenmiştim birkaç sene önce :26: berbat birşey o ya, iyisin dimi şimdi?
Alberti yad ediyorumGeçmiş olsun canım,dikkat et kendine
Kocamda çok seviyor Osman ı.
Ama ben izleyemiyorum canım,çok ağlıyorum izlerken sonrada baş ağrısı tutuyor.
Sayısal lotodan trilyonlar çıkınca bir köşk alır bu fotoyu da çerçeveletip salona asarsın artık![]()
Alberti yad ediyorum![]()
çerçevesini altın bile yaptırırım, yeter ki çıksın![]()
Eee o zaman birakirsin ediligi bizi tanimazsin :)
burayı asla bırakamam, siteyi satın alırım![]()
![]()
Geçmiş olsun, doktoru iyi araştırmak lazım safra kesesi ameliyatı önemli diye biliyorum :26:
aaa sana ne oldu? çooook geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatırsın canım :26: ilaçla düzelmiyor mu, ameliyat şart mı?
Bayağı ciddi bişey heralde,çok geçmiş olsun.
ausencia geçmiş olsun
coolum sana da geçmiş olsun
Iyi sana yakin olayim biraz daha![]()
Sağol kadişimausencia geçmiş olsun
coolum sana da geçmiş olsun
Sende mazoşistlikmi var coolum.
Osmanı izledikçe dahada kurarsın kafanda![]()
Sen boşver suriyi,bana yakın ol.
Ben direk kazenin koltuğu çizip koydum gülün altına.
Sitenin gelecekteki sahibi benim![]()