• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hızıra gönderdim dileğimi,beklemedeyim:60:

Sana siyah ördekim diyebilirmiyim bende:17:

Iste ben bu kadar tatliyim. :21:

$Siyah_ordek_Yavrusuyla_Yuzerken_351_1024x768_view.webp

oğlu kaç yaşındaymış? genelde anneye verilir neden babaya verilmiş?

siz bana özetleyin yavru ceylanlar, dünkü sünnet riskini yeni atmışken ban yemiyim oraya gidip :27:

Çocuk 7 yaşındaymış.düzeni bozulmasın diye babasına vermiş kadın velayeti ,çocuğunu göremiyormuş ama derdi kocasını eski karısından kıskanmak.:30:

offf geçmiş olsun cool, bende tayyuktan zehirlenmiştim birkaç sene önce :26: berbat birşey o ya, iyisin dimi şimdi?

Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...

İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .

aaa sana ne oldu? çooook geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatırsın canım :26: ilaçla düzelmiyor mu, ameliyat şart mı?

Dışarıdaki tavuksal faaliyetlerden zehirlendim de azıcık :30: İyiyim şimdi 847834894390 kg serum iyi geldi :31: Osman'ım başladı :51: Tv'de tek burun kıvırmadığım program, bu sezon biter diye çok korkuyorum :26:
Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
Kocamda çok seviyor Osman ı.
Ama ben izleyemiyorum canım,çok ağlıyorum izlerken sonrada baş ağrısı tutuyor.
Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...

İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .

Bayağı ciddi bişey heralde,çok geçmiş olsun.

Çocuk 7 yaşındaymış.düzeni bozulmasın diye babasına vermiş kadın velayeti ,çocuğunu göremiyormuş ama derdi kocasını eski karısından kıskanmak.:30:

eh isabet olmuş okumamam. işte doğurmakla anne olunur mu sorusuna en iyi cevap. allah yardımcısı olsun yavrucağın, kıyamam :50:

offf geçmiş olsun cool, bende tayyuktan zehirlenmiştim birkaç sene önce :26: berbat birşey o ya, iyisin dimi şimdi?

İyiyim, çok halsizim ama, atamadım tam üstümden sanırım, birkaçgünde birkaç kg verdim herhalde ki, sadece haşlanmış patates ve peynir yiyebildim, içim almadı hiçbirşey :50:

Geçmiş olsun, doktoru iyi araştırmak lazım safra kesesi ameliyatı önemli diye biliyorum :26:

Evet sırf bu sebeble ekibe çok güvendiğim ama normalde tercih etmeyeceğim bir hastaneyi tercih ettim bende. Sağol , sana da çok geçmiş olsun .

aaa sana ne oldu? çooook geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatırsın canım :26: ilaçla düzelmiyor mu, ameliyat şart mı?

Evet canım , şart geç bile kaldım . Geçen sene daha beterini yaşadım , sarılığa çevirdi , karaciğeri maffetti . Kurtulmam lazım bu safradan .

Bak şimdi ameliyat olacağım yaaa , yusufu kime bıraksam derdindeyim , malum herkes kaka temizlemez , sen anlarsın şimdi beni canım :52:

Bayağı ciddi bişey heralde,çok geçmiş olsun.

ausencia geçmiş olsun

coolum sana da geçmiş olsun

Teşekkürler , geçip gidecek , hissediyorum :34:

Back
X