• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Kankam, o linkteki her şeyi tek tek denedim. Ama olmadı. Bende nvidia komple kaldırdım. Aslında bu şekilde de yüklü değilmiş gibi ama çoğu şeyde ekran kartı lazım oluyor. Artık tamire göndericem başka şansı kalmadı...

Tüylü beee bana bir safra kesesi falı attırıveer be gülüm :37:

Bende sana ,ıhhmmm şey falı bakarım şeeeeyyy , neyseee tövbeee :52:

tüylü beni de oku üfle çok kem göz var üzerimde nazara geliyorum :ssz:

bide fal şey ettir tatile az kaldı gergin gergin yüzebilirmiyim diye :9:

makara edi olalı yıl oldu,ben o zaman portakalda vitamindim :21:

sen anca sünnet topiklerinde takıl bak neler kaçırmşsın :ssz:

ciddi olamazsın. tee keşke ben de her yoruma bas tekmeyi deseydim, demek bu slogana kürk veriyorlar :50:

o konuyu anlamadım gitti....Tıp konusunda bilmiyorum yazdıkları ne kadar doğru.. 25 yaşında uzman birisini ilk defa duydum... :8::8: Herhalde 14 yaşında uniye başladı.. :52::52: Şimdi tekrar uzmanlık sınavına hazırlanıyor :52::52: Uzmansa neden sınava hazırlanıyor ?.... sorular uzar gider...

25 yaşındayım dedi. 20 yaşımda evlendim o zaman 3. sınıftaydım dedi. Sonra da 2005te mezun oldum dedi. Anladıysam ne olayım. Aklıma takıldı çünkü gerçekten üzülmüştüm. Sanki ben doktor olmuşumda mesleğimi yapamıyormuşum gibi üzüldüm. Yani ne bileyim garip. Artk şu forumda üzülüp, kandırılmış olmak koyar oldu bana. atamıyorum üstümden

ofice makla kuklayla karıştırdı kanımca

bas tekmeyeden bıldım :35:

:30:

yok artık,o edi olursa yakarım kk yı kendimi boğazlarım kızgın yağ damlatırım tırnaklarımın dibine dibine :47: kaç yılımı verdim kk ya, saksı değilim ben ! :27:

Son düzenleme:
Kızlar gelin ben size fal bakayım:34: bakla,kahve,tarot,göbek falı,gül,incir yaprağı,bağırsak falı.Hatta peynir,soğan,sigara ve tırnak falına da bakarım:32::32::32: Cadıyım ben cadı:47:

7 kişi beğenmiş:32: Varmı artıran:21::21::21: beğenene seçtiği bir fal BEDAVAA:23:

Ne dedin sen, ne dediiiin:22:

Birsey demedim ablacim. :18:

Kankam, o linkteki her şeyi tek tek denedim. Ama olmadı. Bende nvidia komple kaldırdım. Aslında bu şekilde de yüklü değilmiş gibi ama çoğu şeyde ekran kartı lazım oluyor. Artık tamire göndericem başka şansı kalmadı...

Yerinde olsam birseyler denerdim ama sen bilirsin...

Kankam makarakukara senin önceki halinle de burdaydı :)
Karıştırdın mı başkasıyla ? :)

Karistiran office ben degilim:)

Son düzenleme:
ofice makla kuklayla karıştırdı kanımca

bas tekmeyeden bıldım :35:

seni sefiyom :16:

Office fal baksana bana :52:

bakiym tabisi : senin için kabarmış, 3 vakte kadar bir yol var, kısmet, bak oradaki kuşu görüyor musun? hah işte o da haber :27: stoklarımızdaki fal tükendi :37:

Kankam makarakukara senin önceki halinle de burdaydı :)
Karıştırdın mı başkasıyla ? :)

biz onu muklakukla ile karıştırdık :3:

:30:

yok artık,o edi olursa yakarım kk yı kendimi boğazlarım kızgın yağ damlatırım tırnaklarımın dibine dibine :47: kaç yılımı verdim kk ya,ben saksı değilim ! :27:

canım edi olup napıcaksın

bikere cıddı olman lazım :6:

yemyeşile boyucaklar senı :6:

böle rahat rahat gezınemıcen :6:

Back
X