• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

burdan kavga çıkmaz bu gece :ssz: Jelesec kop gel parkonu da alıp, deprsifimle BDV yi kaynatalım. bir ihtimal ordan kavga çıkar :27: Mune bizi griye boyamadan karıştırır geliriz :27:

hadi ya ekşın ekşın :9: yalnız bizim tüylü ban yediğinde 10.gün hasta yatıyor vücudu kaldırmıyor banı :23:

merak etme kankam arkandayım :29: ceza puanım çok sen dal ben son noktayı koyarım tüylüye :9:

Dostun böylesi düşman başına yahu :52:

AAA kankam ya ne dio bunlar:19: cinlerimi göndereyim de üstünüze :47:

Kış kış cinler kış kış :32::32::32:

Senin cinlerinde tatlıdır bee yaa , gelsinler vazgeçtim kışkışlamıyorum

burdan kavga çıkmaz bu gece :ssz: Jelesec kop gel parkonu da alıp, deprsifimle BDV yi kaynatalım. bir ihtimal ordan kavga çıkar :27: Mune bizi griye boyamadan karıştırır geliriz :27:

Bana da ıslık çalın :ssz:

Aylar var bdv muhteşem yorumlarımdan mahrum kaldı , paslandım

Kankam sen de arkamı kolla, malum destek gerek :27:

yalnız var ya hep merak ederdim, bu kızlar nasıl örgütleniyorlar diye :27: demek böyle oluyormuş :30: :9:

hadi ya ekşın ekşın :9: yalnız bizim tüylü ban yediğinde 10.gün hasta yatıyor vücudu kaldırmıyor banı :23:

Evet korkarım,ağlarım karnıma ağrılar girip hastalar olurum.Varmı bir itirazın:22:

merak etme kankam arkandayım :29: ceza puanım çok sen dal ben son noktayı koyarım tüylüye :9:

KAnkam akıllıdır yapmaz.Tongaya düşmez.Ablaların ablasını üzmezz:12:

Kankam sen de arkamı kolla, malum destek gerek :27:

yalnız var ya hep merak ederdim, bu kızlar nasıl örgütleniyorlar diye :27: demek böyle oluyormuş :30: :9:

böyle örgütlenıyorlar ve daha eyleme geçemeden bütün örgütü tatıle yolluyorlar:52::52:

Aslında haklısın ben hiç gri olmadım mesela:9:

Cok uslusun o zaman seni muzeye koyalim:))

office vallaha hıncımı senden alırım:20: Bu jelesec de böyledir işte.Ekşin ister milleti birbirine kapıştırır,sonra da benim ceza puanım yüksek der çekilir seyreder:51: HEP AYNI TAKTİK:51:

Hanimlar, sonunda jelesec ve nlp . kapisicak bence. Bir e kac veriyorsunuz :)

Orada gri olup gelme buraya:)

Back
X