• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bende ban yedim iki kere

ikisinde de yeni üyeydim
konu dısı yazmısım
halbuki karikatür paylasmıstım birinde,diğerinde de ne cok izleyici var asagıda demiştim

polemikten banlanmadım
banlanacağımı da sanmam
bunu bana basartana da helal olsun derim

kankama güvenme bak anında sattı sana git dedi kendi burada :19:

benden tam destek arkandayım korkma :23: sen bi örgüte çeteye dahil değil misin :53: katıl bizim çeteye :9:

Grup mixer olsun sizin cete:)

Bende de 2 UI , bir ban var 6 ayda :ssz:

Ben daha hizliymis, bir ui de terk var bende.:)

Office im nerelere gittin de beni mi bekliyorsun :)

kankama güvenme bak anında sattı sana git dedi kendi burada :19:

benden tam destek arkandayım korkma :23: sen bi örgüte çeteye dahil değil misin :53: katıl bizim çeteye :9:

heee aç, susuz, çetesiz kaldım. kanka bıraktın gittin mi beni cami avlusuna bırakır gibin :50: yıkıldım :14: dillere düştüm bak evlatlık almak istiyolar beni çetelerine, çekirdekten yetişicem orda :27:

Ay ne güzel.Cennetten bir bahçe olmuş o zaman burası :118::32::8::62::64::66::46:

hehehe sorma bu gece huri gibi olucaz yarın da gri gri :27:

heee aç, susuz, çetesiz kaldım. kanka bıraktın gittin mi beni cami avlusuna bırakır gibin :50: yıkıldım :14: dillere düştüm bak evlatlık almak istiyolar beni çetelerine, çekirdekten yetişicem orda :27:

:60:
Gelecektim tam sen geldin. (Yalan) Nereye gidelim sunnet konusuna mi:)

Son düzenleme:

gel gel jelesec ablanın sevecen kollarına gel :21:alırım ben seni çeteye tüylüyü atacağım zaten çeteden 1.kişilik yer var :9:

senden iyi çete elemanı olur korkusuz gri olmaktan tırsmayan gri olunca 1.hafta kendine gelemeyenlerden değilsin belli

Çekirge office :37:

Tabii filmi izlemediysen o yıllarda espirimin hiç bir anlamı kalmıyor :1:

kazen bi yerlerden gözetliyordur :27:heran yazabilir sizin bilmediklerinizi biliyorum diye :9:

Ya da......

Ben burdayım ..... :52::52::52:

Back
X