- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
Canım yemek bölümünde gurme var oraya bir sürü yeni tarİF ekledim ..Bir baksan oraya![]()
Nevresete harika tarifler bi kaçına bakmıştım paylaşım için çok sağol emeğine sağlık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yemek bölümünde gurme var oraya bir sürü yeni tarİF ekledim ..Bir baksan oraya![]()
ben daha bıkerecık ban yedım
onuda anlamadım :26::26:
kabullenemedım sıte bozulmuş sandım![]()
bikerecikolmaz bi kaç kere yemen lazım k.k.ya yakışmayan polemik bak en afilli ban bu
![]()
ketiii sesli gülüyorum![]()
kankama güvenme bak anında sattı sana git dedi kendi burada
benden tam destek arkandayım korkmasen bi örgüte çeteye dahil değil misin
katıl bizim çeteye
![]()
Bende de 2 UI , bir ban var 6 ayda![]()
kankama güvenme bak anında sattı sana git dedi kendi burada
benden tam destek arkandayım korkmasen bi örgüte çeteye dahil değil misin
katıl bizim çeteye
![]()
Ay ne güzel.Cennetten bir bahçe olmuş o zaman burası :118:![]()
hehehe erken mi yatmışoh oh kazen yok, mune yok, kürk adayı kadiş yok
![]()
ben daha bıkerecık ban yedım
onuda anlamadım :26::26:
kabullenemedım sıte bozulmuş sandım![]()
Nevresete harika tarifler bi kaçına bakmıştım paylaşım için çok sağol emeğine sağlık![]()
kazen bi yerlerden gözetliyordurheran yazabilir sizin bilmediklerinizi biliyorum diye
![]()
Grup mixer olsun sizin cete:)
Ben daha hizliymis, bir ui de terk var bende.:)
UI ne:26:
kazen bi yerlerden gözetliyordurheran yazabilir sizin bilmediklerinizi biliyorum diye
![]()
heee aç, susuz, çetesiz kaldım. kanka bıraktın gittin mi beni cami avlusuna bırakır gibinyıkıldım
dillere düştüm bak evlatlık almak istiyolar beni çetelerine, çekirdekten yetişicem orda
hehehe sorma bu gece huri gibi olucaz yarın da gri gri![]()
gerçekten canım inanmazsın baya bı kurcaladımnoldu dıye
donsuz monsuz geçiverdi bır gunum![]()
sana nasıl kıyarlarda kib lerler ya
heee aç, susuz, çetesiz kaldım. kanka bıraktın gittin mi beni cami avlusuna bırakır gibinyıkıldım
dillere düştüm bak evlatlık almak istiyolar beni çetelerine, çekirdekten yetişicem orda
Teşekkürler canımFaydalı oluyorsa ne mutlu bana
![]()
![]()