• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Faaliyet konumuz ne zaman tartışılacak, vizyonumuz ve misyonumuz belli mi :26:

faaliyet, vizyon, misyon hepiciği tek şey: kavga çıkart ve tüy :27:

gerçi Dionisa nın dediği gibi biz bazı çetelere ancak çekirdek oluruz ya neyse :37:

faaliyet, vizyon, misyon hepiciği tek şey: kavga çıkart ve tüy :27:

gerçi Dionisa nın dediği gibi biz bazı çetelere ancak çekirdek oluruz ya neyse :37:

Kavga çıkartmak tamam da, tüyme kısmı uymuyor bana, nasıl yapsak, inadına dikine dikine giderim ben, öyle ''kendine iyi bak''lamam da :26:

Kavga çıkartmak tamam da, tüyme kısmı uymuyor bana, nasıl yapsak, inadına dikine dikine giderim ben, öyle ''kendine iyi bak''lamam da :26:

zaten tuysek tuysek nereye tuycezki

en ıyısı uslu duralım :8::8::8:

hee bende öyle yapmıştım gençken :26: önce tek kişi ile tartışıyorum sanmıştım, meğer kız lidermiş çetede. aman allahım bir arkası geldi, tabi yaş 25 :P deli çağlarım hahahaha :27: ben didim, o didi sonra gri gri bakıştık :27: o günden sonra töbe ettim polemiklere :27:
sen beni çağır öyle durumlarda ben çeker alırım seni :27: :16:

hee bende öyle yapmıştım gençken :26: önce tek kişi ile tartışıyorum sanmıştım, meğer kız lidermiş çetede. aman allahım bir arkası geldi, tabi yaş 25 :P deli çağlarım hahahaha :27: ben didim, o didi sonra gri gri bakıştık :27: o günden sonra töbe ettim polemiklere :27:

ınsan kaç yaşından sonra genç olmuyor bende onu merak ettım şimdi işim gücüm yok gıbı :26::26:

Ben en son bu forumun en'lerinde bir başlık hakkında yorum yapmıştım ki aman allahım :30::30::30::30:
Bir geldiler, hem teker teker de gelmiyorlar, çifter çifter hepsi hamile :30:
Ovvvvvvv günlerce yazmışlardı, tuttum kendimi ama telkinlerle dinginleştim o kadar diyeyim sana yani :31:
Tamam canım en ufak bir tartışmada çetemi toplayacağım bende artık :51:

Ben en son bu forumun en'lerinde bir başlık hakkında yorum yapmıştım ki aman allahım :30::30::30::30:
Ovvvvvvv günlerce yazmışlardı, tuttum kendimi ama telkinlerle dinginleştim o kadar diyeyim sana yani :31:
desene 2şer 3er geliyolar kımısı ikizde olabılır demii :52::52::52: ay çok iğrenç espri ama canım istedi :ssz::17:
29 :37: şimdi eski havalarım kalmadığı için kendimi yaşlı ilan ettim :17:

bende 29 yaşındayım office :3::3:

tabi sürü gibi geliyorlar neye uğradığını şaşırıyor insan :27: sen gel bir ıslık çal toparlanırız biz saldırıya geçeriz :32: ben o kadar sinirlenirdim ki gece bile rüyama girerdi :37:

Back
X