Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Faaliyet konumuz ne zaman tartışılacak, vizyonumuz ve misyonumuz belli mi :26:

faaliyet, vizyon, misyon hepiciği tek şey: kavga çıkart ve tüy :27:

gerçi Dionisa nın dediği gibi biz bazı çetelere ancak çekirdek oluruz ya neyse :37:

faaliyet, vizyon, misyon hepiciği tek şey: kavga çıkart ve tüy :27:

gerçi Dionisa nın dediği gibi biz bazı çetelere ancak çekirdek oluruz ya neyse :37:

Kavga çıkartmak tamam da, tüyme kısmı uymuyor bana, nasıl yapsak, inadına dikine dikine giderim ben, öyle ''kendine iyi bak''lamam da :26:

Kavga çıkartmak tamam da, tüyme kısmı uymuyor bana, nasıl yapsak, inadına dikine dikine giderim ben, öyle ''kendine iyi bak''lamam da :26:

hee bende öyle yapmıştım gençken :26: önce tek kişi ile tartışıyorum sanmıştım, meğer kız lidermiş çetede. aman allahım bir arkası geldi, tabi yaş 25 :P deli çağlarım hahahaha :27: ben didim, o didi sonra gri gri bakıştık :27: o günden sonra töbe ettim polemiklere :27:
sen beni çağır öyle durumlarda ben çeker alırım seni :27: :16:

hee bende öyle yapmıştım gençken :26: önce tek kişi ile tartışıyorum sanmıştım, meğer kız lidermiş çetede. aman allahım bir arkası geldi, tabi yaş 25 :P deli çağlarım hahahaha :27: ben didim, o didi sonra gri gri bakıştık :27: o günden sonra töbe ettim polemiklere :27:

ınsan kaç yaşından sonra genç olmuyor bende onu merak ettım şimdi işim gücüm yok gıbı :26::26:

Ben en son bu forumun en'lerinde bir başlık hakkında yorum yapmıştım ki aman allahım :30::30::30::30:
Bir geldiler, hem teker teker de gelmiyorlar, çifter çifter hepsi hamile :30:
Ovvvvvvv günlerce yazmışlardı, tuttum kendimi ama telkinlerle dinginleştim o kadar diyeyim sana yani :31:
Tamam canım en ufak bir tartışmada çetemi toplayacağım bende artık :51:

Ben en son bu forumun en'lerinde bir başlık hakkında yorum yapmıştım ki aman allahım :30::30::30::30:
Ovvvvvvv günlerce yazmışlardı, tuttum kendimi ama telkinlerle dinginleştim o kadar diyeyim sana yani :31:
desene 2şer 3er geliyolar kımısı ikizde olabılır demii :52::52::52: ay çok iğrenç espri ama canım istedi :ssz::17:
29 :37: şimdi eski havalarım kalmadığı için kendimi yaşlı ilan ettim :17:

bende 29 yaşındayım office :3::3:

tabi sürü gibi geliyorlar neye uğradığını şaşırıyor insan :27: sen gel bir ıslık çal toparlanırız biz saldırıya geçeriz :32: ben o kadar sinirlenirdim ki gece bile rüyama girerdi :37:

Back
X