• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

hehehehe yok bazen istisna oluyor, mesela babaannem benim için bir tanedir. (annem duymasın :P ) 100 tane anneannem olsa 1 tane babaanneme değişmem. benim k.validem de bir tanedir, allahım eksik etmesin onu. o yüzden benim minikler de babanelerini çok severler, özlerler ama tabi anneanne baktığı için ona daha düşkünler :)

sen mükemmel bir babane olacaksın eminim parkon, egem abla da öyle :)

Bizim babanemizde çocuklarıma çok düşkündür benim.
Çok fedakarlıkta yapar onlar için,o yüzden çok saygı duyarım.(tek iyi özelliği ama oda yeter.)
Ama çocuklar içten içe anneanne lerine daha düşkünler demekki.

hehehehe yok bazen istisna oluyor, mesela babaannem benim için bir tanedir. (annem duymasın :P ) 100 tane anneannem olsa 1 tane babaanneme değişmem. benim k.validem de bir tanedir, allahım eksik etmesin onu. o yüzden benim minikler de babanelerini çok severler, özlerler ama tabi anneanne baktığı için ona daha düşkünler :)

sen mükemmel bir babane olacaksın eminim parkon, egem abla da öyle :)

ya ben,ben ofice :59:

senin gibi geline ve torunu can kurban :)

yok artık:60: önemli olan hissetiğin yaşt aolmak:27: ben 18 hissediyom:21::21::21:dermişim:27::27:

artık 9 yaşındayken 25 nasıl büyük geldiyse :27: ama hakkaten dediğin doğru, hissettiğin ve gösterdiğin yaştasın. mesela kimse 29 olduğuma inanmıyor benim :27: tabi bende bir üzüntü, bir üzüntü :9:

ya ben,ben ofice :59:

senin gibi geline ve torunu can kurban :)

sağol kadişim :16:

dur önce biz bir büyüyelim sonra k.valide oluruz :27: ama senin gelinin yaşadı onu biliyorum, dünya tatlısısın sen :16:

artık 9 yaşındayken 25 nasıl büyük geldiyse :27: ama hakkaten dediğin doğru, hissettiğin ve gösterdiğin yaştasın. mesela kimse 29 olduğuma inanmıyor benim :27: tabi bende bir üzüntü, bir üzüntü :9:

dur önce biz bir büyüyelim sonra k.valide oluruz :27: ama senin gelinin yaşadı onu biliyorum, dünya tatlısısın sen :16:

o senin datluluğun :16:

doğru biz daha minikiz,küçüküz ama parkon gerçekten iyi bir babaanne olacak :21: hatta bi tane daha kızı olursa dünür bile olabiliriz bilemiyorum :1:

o senin datluluğun :16:

doğru biz daha minikiz,küçüküz ama parkon gerçekten iyi bir babaanne olacak :21: hatta bi tane daha kızı olursa dünür bile olabiliriz bilemiyorum :1:

Sayısaldan trilyon çıkarsa senin için doğururum bi tane kadişim.

evet madalyonun o tarafıda var, yaşından beklendiği gibi davranılmayınca insanlarda bi hayal kırıklığı oluyo sende de üzüntü

Sende epey büyütmüşsün.
Kızda okula başlayınca benim gibi boşluğa düşersin
ben çalışıyom düşmem sanırım

size iyi akşamlar tatlı sohbetler bayanlar, kızı uyutacam:79:

Back
X