ben ilkokula giderken 25 yaşındakiler için ölmek üzereler artık diye düşünürdüm![]()
yok artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ilkokula giderken 25 yaşındakiler için ölmek üzereler artık diye düşünürdüm![]()
hehehehe yok bazen istisna oluyor, mesela babaannem benim için bir tanedir. (annem duymasın) 100 tane anneannem olsa 1 tane babaanneme değişmem. benim k.validem de bir tanedir, allahım eksik etmesin onu. o yüzden benim minikler de babanelerini çok severler, özlerler ama tabi anneanne baktığı için ona daha düşkünler :)
sen mükemmel bir babane olacaksın eminim parkon, egem abla da öyle :)
hehehehe yok bazen istisna oluyor, mesela babaannem benim için bir tanedir. (annem duymasın) 100 tane anneannem olsa 1 tane babaanneme değişmem. benim k.validem de bir tanedir, allahım eksik etmesin onu. o yüzden benim minikler de babanelerini çok severler, özlerler ama tabi anneanne baktığı için ona daha düşkünler :)
sen mükemmel bir babane olacaksın eminim parkon, egem abla da öyle :)
mevcut zaten![]()
oğlan 11 kız 4Kaç yaşındalar canım.
yok artıkönemli olan hissetiğin yaşt aolmak
ben 18 hissediyom
dermişim
![]()
ya ben,ben ofice
senin gibi geline ve torunu can kurban :)
artık 9 yaşındayken 25 nasıl büyük geldiyseama hakkaten dediğin doğru, hissettiğin ve gösterdiğin yaştasın. mesela kimse 29 olduğuma inanmıyor benim
tabi bende bir üzüntü, bir üzüntü
sağol kadişim![]()
dur önce biz bir büyüyelim sonra k.valide oluruzama senin gelinin yaşadı onu biliyorum, dünya tatlısısın sen
![]()
oğlan 11 kız 4![]()
o senin datluluğun
doğru biz daha minikiz,küçüküz ama parkon gerçekten iyi bir babaanne olacakhatta bi tane daha kızı olursa dünür bile olabiliriz bilemiyorum
![]()
Selam kızlar![]()
Sayısaldan trilyon çıkarsa senin için doğururum bi tane kadişim.
evet madalyonun o tarafıda var, yaşından beklendiği gibi davranılmayınca insanlarda bi hayal kırıklığı oluyo sende de üzüntüartık 9 yaşındayken 25 nasıl büyük geldiyseama hakkaten dediğin doğru, hissettiğin ve gösterdiğin yaştasın. mesela kimse 29 olduğuma inanmıyor benim
tabi bende bir üzüntü, bir üzüntü
sağol kadişim![]()
dur önce biz bir büyüyelim sonra k.valide oluruzama senin gelinin yaşadı onu biliyorum, dünya tatlısısın sen
![]()
ben çalışıyom düşmem sanırımSende epey büyütmüşsün.
Kızda okula başlayınca benim gibi boşluğa düşersin
Kadişim çeyrekliğin geldi kuzum.![]()
ne çeyrekliği bacişkom hankı çeyreklik nerde :26:
Kocan çeyrek takmadımı bugün sana.
Kocan çeyrek takmadımı bugün sana.