Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sen konu aç
bende geleyim ''benim kocişim aldı vallahi''diye seni teselli edeyim nihahaha

ne teselli ama :1:

onu bi gün bende yapmak istiyorum ama yabancı konuda olmaz,depresif konu açsın bende ay benim kociş çok romantik üşenmemiş gitmiş bana tencere seti almış içinde düşünme tavası da var yazayım :9:

Son düzenleme:
benim de kutlamadı kimse, sen konu aç bende destek vereyim. bade de gelsin hava yapsın :27:

badeğğğ kime söylendin sen oyun topikinde kim o kulağıma süleseneee :23:

onu bi gün bende eapmak istiyorum ama yabancı konuda olmaz,depresif konu açsın bende ay benim kociş çok romantik üşenmemiş gitmiş bana tencere seti almış içinde düşünme tavası da var yazayım :9:

Bugün kullanmayaydın bari Düşünme tavasını:1:

onu bi gün bende eapmak istiyorum ama yabancı konuda olmaz,depresif konu açsın bende ay benim kociş çok romantik üşenmemiş gitmiş bana tencere seti almış içinde düşünme tavası da var yazayım :9:

o olaya ben bayılıyorum ama :27:

konu: "- Benim kocam çok kaba, beni takmaz, galiba beni sevmiyor :50: "

cevap: "- Ayyy benim ki bana nefes aldırmaz, hediyelere boğar, her sabah kahvaltımı yatağıma getirir. allah sana da böyle bir mutluluk tattırsın canım" :27:

depresifim sen konu aç da şunu bir de biz yapak hayde :27:

onu bi gün bende yapmak istiyorum ama yabancı konuda olmaz,depresif konu açsın bende ay benim kociş çok romantik üşenmemiş gitmiş bana tencere seti almış içinde düşünme tavası da var yazayım :9:
kadiş bu enişte ayşe tüter ,emine beder gibi bi adam hee
ne kadar ev ekonomisini düşünüyo :))
hadi depresif konu açsın gidip hava atalım:21:
Bende ezik miyim moduna bağlayayım :27:

ağlatalım seni:9:

cevap: "- Ayyy benim ki bana nefes aldırmaz, hediyelere boğar, her sabah kahvaltımı yatağıma getirir. allah sana da böyle bir mutluluk tattırsın canım" :27:

Evet ya en sevdiğimiz model üyelerden onlar.

Ben konu açayım sizde bana öyle şeyler söyleyin sonra Kadişin düşünme tavası ile kovalayım sizi :27:

sinir oluyorum böyle yorumlara ya,he annem seninki altından da bizimki taştan :ssz:

geçen biri vardı ya..kadının kocası artık bi boğmamış kadını..
biri de gelmiş diyo ki''ayy gidip kocamı öpesim geldi,sağolsun bi dediğimi iki etmez''
gariban kendini avutuyor işte napsın..

Ben elimi öptürmem.:19:

ama yaşına höörmeten yani:26:

Back
X