Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

2 gün sonra tam tamına iki gün sonra 20 li yaşlara veda ediyorum ben 30 olucam koskocaaaa 30.. oy oy ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar :14:

neyse ben kaçayım iyi geceler :3:

2 sene kadar apla diycem sana
sonrasında bende o yaşlarda olucam
lilililililililil havaar komşular havar

Evlenmek isteyenler, eş adayı var mı? Varsa düğün benden nerede yapalım? Hangi sarayı kestirdiniz gözünüze:51:
Uçtuk bari tam uçalım, 20 metre altın zincir, 30 tane üç burgulu bilezik, ikişer takım pırlanta set ve düğün masrafları benden, balayına karışmam:37:

Nasıl kazanalım ki soru kazık yerden geldi. Bundan sonra vatos balığı gibi diplerde dolaşicam, kim geldi kim gitti not alcam, :27:

kazen banlananları sorsa havada kapardık kürkü :27: muhtar gibiyiz, kim girdi-kim çıktı :27: hatta kim haklı, kim haksız :60:

Evlenmek isteyenler, eş adayı var mı? Varsa düğün benden nerede yapalım? Hangi sarayı kestirdiniz gözünüze:51:
Uçtuk bari tam uçalım, 20 metre altın zincir, 30 üç burgulu bilezik, ikişer takım pırlanta set ve düğün masrafları benden, balayına karışmam:37:

Ben nikah tazelesem:26:
Olmamı:26:

Uçtuk bari tam uçalım, 20 metre altın zincir, 30 tane üç burgulu bilezik, ikişer takım pırlanta set ve düğün masrafları benden, balayına karışmam:37:

Ohhh altında düştü tabi :27:

o takılarla balayı olmaz zaten, bal yüzyılı olur :60:

bende kaçıyorum
iyi geceler
altınlar için tam adresimi eklerim:9:

O altını takmaya gelir bir sene kalırız sende.
Yer içer yatarız.
Hatta oğlanı evlendirir öyle döneriz:27:
Külçe altın getiriyoz heralde acısını çıkartırız:32:

tam gidiyodum aklıma geldi şimdi 2 günra benim d.günüm ya isterseniz hediyeler kabulümdür altın olur pırlanta olur elmas olur yani gönlünüzden ne koparsa hadi onun yanında mavi kürk de hediye edelim derseniz o da olur yok mavi için daha çok pıtırcıksın yeşil derseniz onu da kabul ederim yani hayır demem :27:

neyse kaçtım :24:

Yok annemmm korkulur sizden nasıl fırsat değerlendiriyorsunuz hemen, teker teker gelin, ben bir gariban müdürüm:ssz:

Sen nikah tazele, sana aynı eşle istikrarlı yaşam ödülü olarak birde zümrüt ve yakut taşlarla süslenmiş altın kemer takacağım:9:

Bana istiklal madalyası bile takabilirsiniz eşimi tanısanız.:51:
Ne kadar sabırlı,vefakar, cefakar bi kadınsın dersiniz.:27:
Çok iyiyim ben ya,hatta mikemmelim galiba:21:

Bana istiklal madalyası bile takabilirsiniz eşimi tanısanız.:51:
Ne kadar sabırlı,vefakar, cefakar bi kadınsın dersiniz.:27:
Çok iyiyim ben ya,hatta mikemmelim galiba:21:

he he acırım da zavallı ous enişeteme acırım ben :9: ah ah çeken bilir :14:

mune abla ben fazla bişi istemedim ama bi iki elmas bide kürk mavi ya da yeşil o ka :6:

off banlandıktan sonra bi süre çenem düşüyo benim işte yan etkisi

he he acırım da zavallı ous enişeteme acırım ben :9: ah ah çeken bilir :14:

mune abla ben fazla bişi istemedim ama bi iki elmas bide kürk mavi ya da yeşil o ka :6:

off banlandıktan sonra bi süre çenem düşüyo benim işte yan etkisi

Kıyamam ya:ssz:
Senin çenen hep düşük kadişim,sadece banlanınca geçerli sebebin oluyo:27:

Kadesa,
Senin çok psikolojini bozuyorum dimi, en iyisi ben sana devredeyim herşeyi olur mu:51:

Jelesek hoşgeldin nerdesin diyecektim ki gördüm:5:
Sendemi grilendin:5:
Uzun değildir banın inşallah

Kadesa,
Senin çok psikolojini bozuyorum dimi, en iyisi ben sana devredeyim herşeyi olur mu:51:

herşeyi derken tüm kk yı mı valla mı :53:

banlanmadan bi gece önce bi arkadaş beni görmüş rüyasında mavilenmişim üye adım da munekadesa olmuş :9: ve o gün pat diye banlandım.bu teklifi düşünücem :9:

Back
X