Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ya kızın biri demiş ki erkek arkadaşım geneleve gidiyomuş önceden siz olsanızne yapardınız falan
bende onun bi yerleri hastalık kapmıştır sana da bulaştırır dedim şifreli bişekilde :)
ne kadar tolumsal ne kadar insancıl msj dı oysa
biri kiblemiş olsa gerek karardı heryer
zaten canım sıkılıyodu ,kim kiblediyse bu günlerde başına bişey gelirse bendendir ..çok söylendim :))

Hatırladım o cevabını, gayet de iyi cevaptı beğendiydim hatta demek ondan gittin... KİB lemişlerdir...

Son düzenleme:
Şuan baskı altındayım yeni tanıştık ama erken veda edebilirim :14: Ben gidersem beni unutma .

Oficce abla parkon abla bu kez gidersem 10 gn yokum size kolaylık sağlıyorum :14:

Olmaz sık dişini, cevap verme sen, tahriklere kapılma, gel burada konuşalım :9:

Ay son yorum yaptığım konu beni delirtti yani kendi dışında herkesi potansiyel yollu olarak görüyor arkadaş.
İlk kez bir konuya bukadar kızdım :47:

ay allahım sen yeni mi görüyorsun onu
eski konularını okudun mu
yemin ediyorum pc başında bunalıyorsun boğazını sıkıyolar sanki
ikisi de normal değil ikisi de
ben o öğrencinin ve diğer konulardakilerin yerinde olsam o ikisini de bişeye sokup çıkarırım yemin ederim
uçkuruna ve sevgilisinin uçkuruna (müne çük demedim bak:27:) sahip olamayan ya da güvenemeyen bi zahmet otursun evinde dışarı falan çıkmasın insan içine
insanı katil eder bunlar

gerçi bu forum düğüne giden kocaya gelinin elini sıkıp tebrik etme diyen psikopat eşler gördü ayrı konu

Forumu geziyorum, olay var mı kontrol edeyim, sonra da kaçarım, uyumaya gidenlere iyi uykular, buralarda olanlara iyi sohbetler, topik sizlere emanet:34:

Back
X