Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

seyyah eğer bayram affı istiyosan 30 ağustosu bekle 28 ağustos gibi başlarsın ban çalışmalarına :6:

misal bade ve ben bu sefer öyle yaptık bekledik o ayıplı konudan daldı ben siyasetten 3-5 gün yatıp çıktık çok zordu hele badeyle aynı hücrede olmak işkenceydi aşerdi,hep konuştu,hiç susmadı ,ağladı,bana gelen donlara sahip çıktı,muneye haber verin açsın kapıları diye bağırdı :19: :27:

aaaa yetişin a dostlar ambulans itfaye polis akut ne varsa haber verin tüm kk duysun PARKON erkekmiş :30::30::30::30:

seyyah eğer bayram affı istiyosan 30 ağustosu bekle 28 ağustos gibi başlarsın ban çalışmalarına :6:

misal bade ve ben bu sefer öyle yaptık bekledik o ayıplı konudan daldı ben siyasetten 3-5 gün yatıp çıktık çok zordu hele badeyle aynı hücrede olmak işkenceydi aşerdi,hep konuştu,hiç susmadı ,ağladı,bana gelen donlara sahip çıktı,muneye haber verin açsın kapıları diye bağırdı :19: :27:

30 ağustosta doğum günüm
hedaye gibi olur sevindirik olurum:21::21::21:

Amaninnnnnn parkon bacı irkek miymiş :30::30: senin kib ci aplaya deseneee hemennnnn kiplesinnn :52::52:

Günaydınlarrr kadişim :3::3: :38:

günaydın ablacım..zaten ben şüpheleniyodum ama kimseye diyemiyodum :14: kibci abla kible parkonu uı olsun :21:

ne ka hoş işte çifte bayram olur senin için :1:

hahahaha :47:Kibci apla kim sanıyosunuz siz:27:
Muneye sorun sölesin,hepinizi ben kipliyom,kendimi kiplemem:51:

günaydınlar. mutlu sabahlar..

Günaydınnn okicimm :38:

Aslında doğru tesbit,
Bana küçükken erkek Fatma derlerdi:21:
Hep oğlan çocuklarıyla ve arabalarla oynardım:51:

Günaydın oky,
Nasılsın.

Kipledim bilem:21:

Şu takım işini hallettinmi yazmıştım diğer topikte :13:
Kaç point kaç günn ederrr acepppp :27::27:

iyiyim parkon. ev toplamaya başlayacağım. istanbula yolculuk var..

Hayırdırr gezme için mi geliyorsun,

Back
X