- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
Günaydın can ablam....nasılsın ?
Günaydın bştanem iyiyim sen nasılsın iyisin demi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın can ablam....nasılsın ?
parkonum merak içerisindeyim,mail atacağını söylemiştin endişeleniyorum biliyorsun.burayı okursan iyi haberlerini bekliyorum..
Birşeyim yok tatlım, iyiyim.Ne oldu parkon'a ? Döndüm ben tatilden, herkes iyi mi ? Endişelendirmeyin beni![]()
Aaa parkon mapıstan çıkmış şimdi gördüm.
Hoşgeldin diyelim![]()
Birşeyim yok tatlım, iyiyim.
Hoşgeldin, ama ben yokum bir süre.
Arada telefondan girerim ,görüşürüz canım.:
Hoşbuldum çapulcu hatun,
Birşeyim yok tatlım, iyiyim.
Hoşgeldin, ama ben yokum bir süre.
Arada telefondan girerim ,görüşürüz canım.:
Hoşbuldum çapulcu hatun,
ameliyata gidiyoruz dua edin =(((
Allah yardımcın olsun![]()
Ney vardı ki acaba![]()
kızımın elinde bi kitle var alınacak
ama ben neden bu kadar korkuyorum ki![]()
kızımın elinde bi kitle var alınacak
ama ben neden bu kadar korkuyorum ki![]()
Selamun aleykum arkadaslar. Pitircik banlisin... :26: Cabuk gel, bekliyorum.![]()
Selamun aleykum arkadaslar. Pitircik banlisin... :26: Cabuk gel, bekliyorum.![]()
buraların eski tadı yok kankam. artık benim de yazasım gelmiyor. direniş sadece dışarıda olmadı, burada da oldu. koptu çoğu kişi birbirinden. buralar da böyle ıssız kaldı. eskiden böyle miydi? bu göz alabildiğine arazi bizimdi.![]()
merhaba kankamhoşgeldin :)
Bilmem mi ilk ben gelmistim. Buralar hep yesillikti. Fikirlerin farkli olsa da ben senden kopmam merak etme.
Hosbulduk sorr, naber:) Arada silmissin beni selamlarimi ilettim sana.![]()
buraların eski tadı yok kankam. artık benim de yazasım gelmiyor. direniş sadece dışarıda olmadı, burada da oldu. koptu çoğu kişi birbirinden. buralar da böyle ıssız kaldı. eskiden böyle miydi? bu göz alabildiğine arazi bizimdi.![]()