Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Kankam sana hoşgeldin didim, niye cevap vermiyon:19:
Kim o silenler, söle bizde bilelim.

Ofisi'm ben evde değilim zaten, telefondan giriyorum, geyik topiğine takip etmem çok zor, bakmıyorum hiç.
Şu gezi yede feci takık vaziyette olduğumdan, arada girdiğimde birtek oraya bakıyorum.
Karşıt düşüncede olan bir dostumu sırf benim gibi düşünmüyor diye asla dışlamam.
O topikte takıştığım birkaç kişi benim zaten bugüne kadar hiçbir konuda anlaşamadığım kişiler.

ben liste olarak bakmadım olaya,arkadaş listemed tanımadığım kişiler de var ayrıca sorun yaşadıklarımı da çoğu zaman silmem..çünkü o listenin çok da önemi yok benim için,sen değer verdiğim birisin ve sırf farklı görüşteyiz diye yaptığımız muhabbetleri unutacak değilim.sonuçta birbirimizi kırmadık,tartışmadık sadece farklı düşünüyoruz.

sildim valla uı olanları tek tek siliyorum :27:

benımde öyle garip takıntım var
arkadaş listesi konusunda :1:

ben UI olanları silemiyorum, kıyamıyorum belki bir gün döner gelirlerse listeleri boş kalmasın diye :27: 13 harf silmişti beni unutmadım daha :19:

Kankam sana hoşgeldin didim, niye cevap vermiyon:19:
Kim o silenler, söle bizde bilelim.

Ofisi'm ben evde değilim zaten, telefondan giriyorum, geyik topiğine takip etmem çok zor, bakmıyorum hiç.
Şu gezi yede feci takık vaziyette olduğumdan, arada girdiğimde birtek oraya bakıyorum.
Karşıt düşüncede olan bir dostumu sırf benim gibi düşünmüyor diye asla dışlamam.
O topikte takıştığım birkaç kişi benim zaten bugüne kadar hiçbir konuda anlaşamadığım kişiler.

Gormedim kiz. Hosbulduk. Sen silmedin, seni desifre etmiyorum:)

bak keyfim yerinde olsa Tari ile dalga bile geçebilirdim, camdan bakıyor diye ama hiç tadım yok :50:

ben UI olanları silemiyorum, kıyamıyorum belki bir gün döner gelirlerse listeleri boş kalmasın diye :27: 13 harf silmişti beni unutmadım daha :19:
:27:.......................
ben zaten takıntılı biriyim,o liste temiz olacak uı ler olmayacak falan filan bir sürü iş :ssz:

kankam kıyma bize :4:

aynen :1: mesaj kutum tertemız olacak, telımdekı arama kısımlarını bıle sılıyorum
o derece yanı :27:

Tari nin de kafasi bozuk. 28 i iple cekiyormus.

onun üstüne banlananlar 3 kez daha banlandı da yavrum hala özgürlüğe kavuşamadı :6:

ah kıymam talihsiz kuzum :emir_bebek:

neyse ben kaçar,çok bile durdum uyku saatim kaçtı :)).hadi iyi geceler.

Son düzenleme:
:27:.......................

aynen :1: mesaj kutum tertemız olacak, telımdekı arama kısımlarını bıle sılıyorum
o derece yanı :27:

gidiyorum bu msjı gördüm,şaka gibi ama ben de öyleyim o da böyle tertemiz olacak :)

biz çabuk yaşlanacağız ama böyle giderse :52:

Sizde OKB var. Soylemedi demeyin:))

Not: Eski OKB hastasi...

:27:
misal, telimi birine versem tek numara bıle telde olmayacak, bişi olacagından değil ama olmayacak :27:
facem, kk, msn... asla ben yokken açık kalmayacak ve biri ben yazarken bakmayacak :27:
biri şifremı asla bılmeyecek :27:
telımde luzumsuz mesaj, isim, arama.. asla olmayack
neyse daha fazla saymak istemıyorum :27:

huy işte ne yaparsın :9:
niye çabuk yaşlancaz? :27:

bu pimpirik huylarımızla genç kalmamız mümkün değil :27:

Neyse az kalmış.
Bidaha banlanmayacak kısmına inanamadım ama kankam.:1:
Geldiğinde onu burda tutmak lazım, siyasete girerse gene banlanır o.:5:

söyleyene bak,seni bi tutabilsek tariye de örnek olucan zaten :9:

Sizde OKB var. Soylemedi demeyin:))

Not: Eski OKB hastasi...

evet biliyorum ben teşhisimi kendim koymuştum yıllar önce :6:

:27:
misal, telimi birine versem tek numara bıle telde olmayacak, bişi olacagından değil ama olmayacak :27:
facem, kk, msn... asla ben yokken açık kalmayacak ve biri ben yazarken bakmayacak :27:
biri şifremı asla bılmeyecek :27:
telımde luzumsuz mesaj, isim, arama.. asla olmayack
neyse daha fazla saymak istemıyorum :27:

Beni silmen cok masum kaliyor bunlarin yaninda.:))

Kitap kapagi acik olmayacak vs vs. Ben ellerimi cok yikiyorum. Sifremi kimseye vermem, kendime bile hatta kendim bile unuturum bazen:)

Back
X