Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:3:
aman yok onu görmedim daha :27: kendimi intihar edecem diyen biri var ya, biri de diğerinin boğazını sıkmış "sevgilim beni boğdu" diyor :27: bir de kürtaj konusunu okursam aşırı dozdan gidicem :27:

:30:çok uzak kalmışım bu konulara, hiç bulaşmayayım en iyisi.

Anlat bakalım kankam, neler yaptın yokluğumuzda.
İşler, güçler, aşk meşk nasıl gidiyor( meraklı melahatsmiley)

Hayırdır, 3. Bebekmi geliyo yoksa:30:

Ask , mesk yok. Erkeklerden hoslanmiyorum artik dermisim:)) Is degisikligi var, bir coop bankasinda ama is cok kolay oldugu icin birakasim geliyor. Ben zor islerin kadiniyim parkon:)

Pilates reiki filan onlara basliyorum haftaya. Arada 5 kilo verdim. Sonra gram veremedim:)

Sen ne yaptin anlat.

aman yok onu görmedim daha :27: kendimi intihar edecem diyen biri var ya, biri de diğerinin boğazını sıkmış "sevgilim beni boğdu" diyor :27: bir de kürtaj konusunu okursam aşırı dozdan gidicem :27:

Sahte oldugu belli olan bir konu zaten hic bakma. :ssz:

link ver dicem olmıycak :ssz:

çok sevdiğim bi arkadaşım hamile de onu kutluyorum :)

Allah anali babali buyutsun. :nazar:

ben bdv sayfasını kapattım,bir kaç ay strese girmemem gerekiyor o yüzden çoğu zaman o bölüme bakmıyorum bile..

tabii siyaset bölümü de stresli ama en azından orada dert değil fikir çatışması var :31:

en güzel bölüm oyun bölümü,ne ka datlu ne ka hoş insanlar var ya ama çoğu yazılanı anlamıyorum artık,yaşlanmışım ben :27:

Kolay işi bulmuşun bırakma boşver be kankam, kalan zamanlarını güzel değerlendirirsin.
Bende platese başlamayı düşünüyorum göbeğim çıkmaya başladı, ama hiç yerimden kalkasın yok.
Bütün gün yatsam iyi olcak:ssz:
Benim hayat hep aynı, çocukların peşinde koşturuyorum .şimdi tatilde memnun etmeye çalışıyorum,sıkıcı be hayatım:25:

ben bdv sayfasını kapattım,bir kaç ay strese girmemem gerekiyor o yüzden çoğu zaman o bölüme bakmıyorum bile..

tabii siyaset bölümü de stresli ama en azından orada dert değil fikir çatışması var :31:

en güzel bölüm oyun bölümü,ne ka datlu ne ka hoş insanlar var ya ama çoğu yazılanı anlamıyorum artık,yaşlanmışım ben :27:

Oyun bolumune girmiyorum ben yasakli:))

İyi geceler kızlar nasılsınız?

Iyiyiz be canim sen nasilsin.

Evet sahteymiş Kazen geldi konuya :D

Tahmin etmistim. Sozluge gonderme yapmis:)

Kolay işi bulmuşun bırakma boşver be kankam, kalan zamanlarını güzel değerlendirirsin.
Bende platese başlamayı düşünüyorum göbeğim çıkmaya başladı, ama hiç yerimden kalkasın yok.
Benim hayat hep aynı, çocukların peşinde koşturuyorum .şimdi tatilde memnun etmeye çalışıyorum,sıkıcı be hayatım:25:

Kolay olunca yapasim gelmiyor benim zorlanmam , zorlamam lazim. Huyum bu:)

Gerçi oraya da yazdım ama
böyle bir durum yaşayıp da aldırmayıp doğuracak kadın var mıdır ya?

Konu sahtemiymisssssssssssss:30::30::30::30::30::30::30::30:
Ama ben de anlamistim zaten. Cünkü eksi sözlük vari bir üslubu vardi sanki kadinin. :32::32:
Birine de KEZBAN HANIM demis ya..
Konuya pat diye daldim ama hanimlar :33::33::33::33::33:

Bence öyle bir durumda dogurabilecek cesarete ve psikolojiye sahip kadin sayisi cok azdir Cudanam.

kürtaj konusunda katıyım biraz,çok girmek istemiyrum o yüzden o tip konulara ama bu konuyu gündüz okumuştum sanki biraz..

ama yani konu sahibi de gayet normal yazıyordu dalga geçer gibi de değildi hayret ekşiciymiş.

Ama ben de anlamistim zaten. Cünkü eksi sözlük vari bir üslubu vardi sanki kadinin. :32::32:

Bence öyle bir durumda dogurabilecek cesarete ve psikolojiye sahip kadin sayisi cok azdir Cudanam.

Canımsın sen de uzun uzun yazmışsın konuya :) Ama her zamanki gibi süper yazmışsın :)

Bence de yoktur, dedim ya varsa gelsin alnından öpeceğim :)

Pilates cok güzel fikir..Ben kendimi cok dinc hissediyordum. Vücudum forma girecekti ama arkadas olmayinca tek basina
zevksiz gelmeye basladi. Spor salonuna gittim ama arkadas edinemedim yani :(
Arkadas edinirsen motive olur!:)

Bende seyden anladim. O durumu yasiyor cok rahat. Bu durumu Turkiye de yasayacak kadar rahatsan o zaman doguracak kadar da rahat olmalisin. Kimseye danismaya gerek yok, hele kk de.

Canımsın sen de uzun uzun yazmışsın konuya :) Ama her zamanki gibi süper yazmışsın :)

Bence de yoktur, dedim ya varsa gelsin alnından öpeceğim :)

Ben yazdiktan sonra eksici formuna girdi sahis tühhhhhhhhhhhhhh:33::33::33:
Emeklerim bosa gitti Cudanam yaaa :43::43::43::43::43::43::43:
:D:D:D
Sen de bir geldin pir geldin her zamanki gibi.
Kisa ve carpici:37::37::37::37::37::37::37:

kk da olmasa hayatımda aksiyon sıfır..dün ikinci üyelik takibi bugün ekşici abimiz ohh efil efil :27:

şu tatil başlasa da kendime gelsem :31:

kk da olmasa hayatımda aksiyon sıfır..dün ikinci üyelik takibi bugün ekşici abimiz ohh efil efil :27:

şu tatil başlasa da kendime gelsem :31:

Ama bu eksici abinin amaci ezmek dalga gecmekten ziyade sanki ders vermekti, kadinlari modernlestirmek, özgürlestirmek
cabasi gördüm icinde :32::32::32:

Tabi kezban hanim demesi de bir patlak verme haliydi saniyorum :52::52:

Bende seyden anladim. O durumu yasiyor cok rahat. Bu durumu Turkiye de yasayacak kadar rahatsan o zaman doguracak kadar da rahat olmalisin. Kimseye danismaya gerek yok, hele kk de.

ben hariç herkeşler anlamış :9:

yok ben eski halimden çok şey kaybetmişim,gençliğimde sahte konuları bi bakışta anlardım şimdi alt yazı geçse bile anlamıyorum :19:

:) Hayır bir de gerçekten böyle bir durum yaşansa sonuç kaçınılmazdır sormaya ne hacet değil mi? :D

Ben yazdiktan sonra eksici formuna girdi sahis tühhhhhhhhhhhhhh:33::33::33:
Emeklerim bosa gitti Cudanam yaaa :43::43::43::43::43::43::43:
:D:D:D
Sen de bir geldin pir geldin her zamanki gibi.
Kisa ve carpici:37::37::37::37::37::37::37:

Kısa ve çarpıcı ve her zamanki gibi mi :)
Yok genelde uzun yazarım ama senin kadar uzun değil :D

Back
X