Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

o mesajımı yazdıktan sonra sanırım boşaltmışsın ki mesajımı almışsın.yazmışsın hatta.
ama yazmış bulunmuştum artık bende:)
oyy yeni geldim. antalya yanıyor. yüzüm resmen kıpkırmızı oldu. aynaya bakıyorum. anam ben allık sürmemiştim neden yanaklar allıklı diyorkene güneşten kızardığımı anladım. :27:

Antalya mi , oraya yerlesmeyi dusunuyorum. Komsu oluruz :P

Birde dershane acariz tamam iste. :9:

Sen beyaz tenlisin 30 + koruma kullan bence.

o mesajımı yazdıktan sonra sanırım boşaltmışsın ki mesajımı almışsın.yazmışsın hatta.
ama yazmış bulunmuştum artık bende:)
oyy yeni geldim. antalya yanıyor. yüzüm resmen kıpkırmızı oldu. aynaya bakıyorum. anam ben allık sürmemiştim neden yanaklar allıklı diyorkene güneşten kızardığımı anladım. :27:

cancazım mesleğe dönmeyi düşünüyor musun
bi tasarı kabul edildi yasalaşırsa büyük bir alım olacağı söyleniyor
bi çok yenilikle beraber
göyaaaa

maaşlar 2500den başlıyor bazı yerlerde 4000 -tazminatla beraber-

hıım
babamın ikiz halamın ikiz diğer halamın ikiz olduğunu söylesem
belkim bi şansım olur :52::52::52::52:

bi arkadaşlık isteğim vardı o ara elektirik kesildi artık yok:26::26::44::44:

inşallah canım işte açınca büyük çıkması korkuttu beni yok yok bi şey olmaz

çok sevinndim adına inşallah sağ sağlim alırsın kucağına
burdan bi dünür daha buluruk :27::27::27::27:

:53: o zaman sana ikiz ikramiyesi vurabilir,dünür listeme seyyah diye seni de ekledim :9:

canım sağlık konularından çok anlamıyorum ama içini ferah tut,İnşallah sonuçlar temiz çıkar.bol bol dua edelim bizler de.

Antalya mi , oraya yerlesmeyi dusunuyorum. Komsu oluruz :P

Birde dershane acariz tamam iste. :9:

Sen beyaz tenlisin 30 + koruma kullan bence.

ama çarşambaya temelli istanbula gidiyorum canım. ev topluyorum bir yandan. evet beyazım. bu yüzden yazları güneşte kalırsam tüp patlamış gibi dolaşıyorum:)

cancazım mesleğe dönmeyi düşünüyor musun
bi tasarı kabul edildi yasalaşırsa büyük bir alım olacağı söyleniyor
bi çok yenilikle beraber
göyaaaa

maaşlar 2500den başlıyor bazı yerlerde 4000 -tazminatla beraber-

valla istanbula bir kapağı atayım canım.belki bir arkadaşın atölyesinde resim dersi verme olayım olacak. bakalım. araştıracağım.ama önce bir istanbulumla hasret gidereceğim

nasılda biliyorsunuz
işte beklediğim cevaplar :60:.............

Goremiyorum goremiyorum kor oldum :))

ama çarşambaya temelli istanbula gidiyorum canım. ev topluyorum bir yandan. evet beyazım. bu yüzden yazları güneşte kalırsam tüp patlamış gibi dolaşıyorum:)

valla istanbula bir kapağı atayım canım.belki bir arkadaşın atölyesinde resim dersi verme olayım olacak. bakalım. araştıracağım.ama önce bir istanbulumla hasret gidereceğim

Bende ist liyim muhtemelen oraya veya Antalya ya yerlesicem. Daha karar vermedim ama dershane isi kesin. Seninle gorusuruz sanirim. Bir- iki arkadas daha var dusundugum. Is kuruyorum is :27:

Gosterelim anam. :9:

seyyah posta kutun dolu. Acilen bosaltman gerekiyor:)
işlem tamam
nasılda biliyorsunuz
işte beklediğim cevaplar :60:.............
taze gittim
o kahve de kahve ama:52::52::52::52::52:

:53: o zaman sana ikiz ikramiyesi vurabilir,dünür listeme seyyah diye seni de ekledim :9:

canım sağlık konularından çok anlamıyorum ama içini ferah tut,İnşallah sonuçlar temiz çıkar.bol bol dua edelim bizler de.
temmuzun sonunda alıcaz sonucu tabi canım çıkmayacak bişey :21::21::21:

hadi hayırlısı olsun
biz güya ameliyata gittik
altından girip üstünden çıktık
direncerrahpaşa yaptık:72::72::72::72:

işlem tamam

taze gittim

hadi hayırlısı olsun

Benimki de tamamdir :)

ben bakarım size efendim :27:
ya da birlikte yürürken bana da araba çarpsın ve sizde ki körlük bana geçsin :60:

Laptoplarimiz carpissin. Cag teknoloji cagi. O da ne, saclarim beyazlamis. :)

Son düzenleme:

Bende ist liyim muhtemelen oraya veya Antalya ya yerlesicem. Daha karar vermedim ama dershane isi kesin. Seninle gorusuruz sanirim. Bir- iki arkadas daha var dusundugum. Is kuruyorum is :27:

ooo.süper. görüşelim valla. sen istanbula gel.antalya çok sıcak:27:

işlem tamam

taze gittim

hadi hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun. noldu. kim rahatsız.

kankam iş kuruyosan beni dee al,psikolocik danışman lazım olur bak elinin altında bulunayım :27:

Back
X