Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Gunaydin gunaydin arkadaslar...

Mune topigi bana devretti sanki. :9:

Son gelismeleri veriyorum:

Ladyfog: tatilde.

Tari: Banli, bani bugun acilacak.

Mune: Siyaset topiginde, sabirla bekliyor.

Cudana: En son zayifligindan sikayet ediyordu. Bir yerde onu dogramayi dusunuyorum karpuz niyetine:))

Ben: Bugun kahve icmemeye calisicam. Bakalim basarabilecek miyim.

GSA: Ortada yok. Merakla bekleniyor.

Oky: Bilmiyorum simdi sorucam:)

Surrender: Muhtemelen yeni kitabina baslayacak bugun.

Hybris: Hamilelik hormonlariyla herkesi oldurmek istiyor.:)

Office : Dun iyi geceler demeden kacti. Kustum ona.

Depresif: Gorunmemesinden dolayi office i depresyona soktu. Bir an once gelsin.

Kadesa : Birazdan gelir.

Parkon: Dun yoktu o da bugun gelir.

DEVAM EDECEK...

Son düzenleme:
Kankam Allah iyiliğini versin emi :))))

Anam benim sendromun hamilelikle alakası yok, direkt Kanuni sendromuyla doğmuşum. Kahve dedin de offf ya şöyle yasaklı yerin kahvesini de pek severim.

Kankam Allah iyiliğini versin emi :))))

Anam benim sendromun hamilelikle alakası yok, direkt Kanuni sendromuyla doğmuşum. Kahve dedin de offf ya şöyle yasaklı yerin kahvesini de pek severim.

Hmmm cocukluguna inmek lazim senin:))

Bagimli olmusum kahveye. Pek dayanacak gibi degilim. :50: Beraber hapiste iceriz. :)

anam sen benim pşikolocik danışmanım ol. Kanuni sendromuna yakalandım, herkesi kesip öldüresim var.

Allah hürrem sendromuna yakalatmasın bacişkom o zor geçiyor işte :1: dur iki okuyup üfleyeyim seni bişeyciğin kalmaz,nazardır o nazar :ssz: ( ne kadar bilimsel yaklaştım değil mi? normalde kanuni sendromuna yakalandığını düşünüyorusun hımm peki sana bunu düşündüren nedir,içinde ki öldürme duygusunun altında yatan sebeplere bakalım demem lazmdı) :)

Gunaydin gunaydin arkadaslar...

Mune topigi bana devretti sanki. :9:

Son gelismeleri veriyorum:

Ladyfog: tatilde.

Tari: Banli, bani bugun acilacak.

Mune: Siyaset topiginde, sabirla bekliyor.

Cudana: En son zayifligindan sikayet ediyordu. Bir yerde onu dogramayi dusunuyorum karpuz niyetine:))

Ben: Bugun kahve icmemeye calisicam. Bakalim basarabilecek miyim.

GSA: Ortada yok. Merakla bekleniyor.

Oky: Bilmiyorum simdi sorucam:)

Surrender: Muhtemelen yeni kitabina baslayacak bugun.

Hybris: Hamilelik hormonlariyla herkesi oldurmek istiyor.:)

Office : Dun iyi geceler demeden kacti. Kustum ona.

Depresif: Gorunmemesinden dolayi office i depresyona soktu. Bir an once gelsin.

Kadesa : Birazdan gelir.

Parkon: Dun yoktu o da bugun gelir.

DEVAM EDECEK...

GSA kim ya bacım,gizli örgüt adı gibi? bi tek o tanıdık gelmedi..kadiş geldi ama tatili başladığı için artık çok sık uğrayamayacak :31:

Ay hapis deme her cümlede 7'şer gün (3 kez) yedim. Sonunda Çakal Carlos'a sahte kimlik yaptırdım, bu kimlikle takılıyorum :)))

Saclar da sari mi:) 100 mesajin doldugunda bana bir yaz . Sanirim mesele uzun:))

GSA kim ya bacım,gizli örgüt adı gibi? bi tek o tanıdık gelmedi..kadiş geldi ama tatili başladığı için artık çok sık uğrayamayacak :31:

Soylemem soylemem, G string ya:)) Gelirsin sen yine. En azindan aksama ugrarsin.

Son düzenleme:
Allah hürrem sendromuna yakalatmasın bacişkom o zor geçiyor işte :1: dur iki okuyup üfleyeyim seni bişeyciğin kalmaz,nazardır o nazar :ssz: ( ne kadar bilimsel yaklaştım değil mi? normalde kanuni sendromuna yakalandığını düşünüyorusun hımm peki sana bunu düşündüren nedir,içinde ki öldürme duygusunun altında yatan sebeplere bakalım demem lazmdı) :)

Öldürme duygusunun altında yatan sebep; beni herif. Aradım söyledim, dur hele beton var şimdi sonra konuşuruz dedi. Öldüresim var kendilerini.

Anaaaa yenimi başladı tatilin. Kadiş mail attım bir ricam var baksana hele

Son düzenleme:
Öldürme duygusunun altında yatan sebep; beni herif. Aradım söyledim, dur hele beton var şimdi sonra konuşuruz dedi. Öldüresim var kendilerini.

Anaaaa yenimi başladı tatilin. Kadiş mail attım bir ricam var baksana hele

ha o zaman olay değşir öldürme süründür bence :9:

tamam canım bakıyorum şimdi tabii açılırsa.

dün dolmalar bitmeden net kesildi :27: bekledim baktım gelmeyecek vurdum kafayı sayın kankam :27: kk magazin ekinizi okudum bayıldım devam etsin çok süper :60:

dün dolmalar bitmeden net kesildi :27: bekledim baktım gelmeyecek vurdum kafayı sayın kankam :27: kk magazin ekinizi okudum bayıldım devam etsin çok süper :60:

Bende dedim bu kiz iyi geceler demeden gitmez. Bir daha net gitmeden aciklama yap. Hisset net inin gidecegini.:) Onu da ben mi ogreticegim alla alla:)

Bende dedim bu kiz iyi geceler demeden gitmez. Bir daha net gitmeden aciklama yap. Hisset net inin gidecegini.:) Onu da ben mi ogreticegim alla alla:)

aslında hissettim, böyle kıyın kıyın gidip geliyordu :27: sonra bir baktım X işareti var netimin üzerinde kara bulut gibin :27: Mune benden sonra bantlama işlemine başlamış :60:

selam kızlar:3:

epeydir geyik topiklerine takılamıyorum.bir selam vereyim dedim:16:

aslında hissettim, böyle kıyın kıyın gidip geliyordu :27: sonra bir baktım X işareti var netimin üzerinde kara bulut gibin :27: Mune benden sonra bantlama işlemine başlamış :60:

12 de geyik bitti , kulkedisi gibi dagildik:))

selam kızlar:3:

epeydir geyik topiklerine takılamıyorum.bir selam vereyim dedim:16:

Selam hosgeldin:)

Back
X