Sizi grupça seansa yollayacağım psikoloğa

Korkmak iyidir her daim tetikte olursun

parkon sorma kaç gündür keyfim kaçıyor BDV'yi okuyunca, kimini ayakta alkışlayasım geliyor kimine de çok kızıyorum, sindirilmeyi kabullleniyoruz ne yazık ki

sebebi yine biziz, dedim ya bir olay olmuştu 15 yıl önce yaşadığım mahallede, 40 yaşlarında evli barklı çocuk sahibi bir hayvan 11 yaşındaki bir kıza

sonra yakalandı, hapse atıldı, anne babası da bizim orada oturuyordu, annesi ne dese beğenirsin dişi k...k kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmezmiş, bunu duyunca delirdim, küçük gelinlerine sordum kayınvaliden böyle bir sözü etti mi gerçekten diye, o da evet dedi

dedim bu lafı söylerken senin kız evlatların gelmedi mi aklına

söylenen söz 11 yaşında daha vücudu şekillenmemiş bir kız için söylendi, o sapık adamın karısı da kocası hapisten çıkana kadar bekledi iyi mi
Başkasının eşi yapsa topa tutacak insanlar atmaca kesildiler

ben böyle adamı beklemem arkadaş, değil beni çocuğunun tırnağını göstermem
Koca koca kadınlar küçücük kızlara kötü sözleri yakıştırır kazık kadar sapık oğullarını pirupak adlederlerse, bu ülkede uzaklaştırma kararı diye birşey sırf yapılmış olsun diye kanun haline getirilir, uzaklaştırma kararı uygulanan koca çatır çatır karısının evine girer karısını öldürürse bizde kafayı kuma gömer gölgemizden bile korkarız işte