Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yazma kadiş yazma yeminle ruhum sıkıldı yahu. allahım o kadında ki nasıl bir ruh durumu valla bu kk yaşlandırdı beni :ssz:

Bir aile dostumuz yıllardır bu şekilde yaşıyor Ofisi'm .
Adamın 3 tane karısından , 1 tanede metresinden çocuğu vardı.
2 tarafta birbirinden haberdardı. Böyle konularda ana fikir genelde para oluyor canım.
Ne eş nede metres paradan vazgeçemiyor.
3 çocuklu adamın metresi eski bir Türkiye güzeli idi hemde:((

Bir aile dostumuz yıllardır bu şekilde yaşıyor Ofisi'm .
Adamın 3 tane karısından , 1 tanede metresinden çocuğu vardı.
2 tarafta birbirinden haberdardı. Böyle konularda ana fikir genelde para oluyor canım.
Ne eş nede metres paradan vazgeçemiyor.
3 çocuklu adamın metresi eski bir Türkiye güzeli idi hemde:((

neee :53: kek boğazımda kaldı :53: yok artık daha neler ne paraymış bu herşeyden daha önemli olmuş :50: acırım acırım da o çocuklara acırım :50:

özgür kalan kankam bugün çıktı mapıstan :27:

Ben tükenmişlik sendromu yaşıyorum abla:5:
Ramazan'da açlıktan değilde uykusuzluktan bitik vaziyetteyim. Sen nasılsın?

ayyyyy kıyamam sana ben bu sene oruç tutamadım çokmu zorlanıyorsun ama sakın sağlığını tehlikeye atma canım dikkat et bende iyiyim işte tedavim daha devam ediyor şimdilik fizik tedaviye ara verdik evdeyim

neee :53: kek boğazımda kaldı :53: yok artık daha neler ne paraymış bu herşeyden daha önemli olmuş :50: acırım acırım da o çocuklara acırım :50:

özgür kalan kankam bugün çıktı mapıstan :27:
Devir para devri ofisim:ssz:
ayyyyy kıyamam sana ben bu sene oruç tutamadım çokmu zorlanıyorsun ama sakın sağlığını tehlikeye atma canım dikkat et bende iyiyim işte tedavim daha devam ediyor şimdilik fizik tedaviye ara verdik evdeyim

Geçmiş olsun ablacım.
Ben oruçtan değilde, uykusuzluktan kötüyüm.
Akşam biraz oyalanınca saat 1 oluyor, ben yiyip yatıcamda ,oğlana sahur yedirmek için 3 ü bekliyorum.
Sabah'ta 7 de kalkıyorum:5:
Uykusuzum:43:

Geçmiş olsun ablacım.
Akşam biraz oyalanınca saat 1 oluyor, ben yiyip yatıcamda ,oğlana sahur yedirmek için 3 ü bekliyorum.

oğlun oruç mu tutuyo Maaşallah ona..

parkunn bana fasülye turşusu yap da yollasana be olmamı :27:

hoş geldin sevgi ablacım iyiyim sen nasılsın?

sağol canım iyim idare ediyorum buralar çok sessiz ben uzun zamandır yoktum ara ara geldim kimse yoktu durmadım çıktım

Geçmiş olsun ablacım.

canım ya o kadar uykusuz kalınırmı iftaran sonra biraz kestir bağışıklığın zayıflar allah korusun hastalanırsın

kadiş canım bebkmi bekliyorsun gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım kendine iyi bak

oğlun oruç mu tutuyo Maaşallah ona..

parkunn bana fasülye turşusu yap da yollasana be olmamı :27:
Fasulye turşusumu:26:düzgün şeylere âşer kızım , ne bileyim ben fasülye turşusu yapmayı:1:
sağol canım iyim idare ediyorum buralar çok sessiz ben uzun zamandır yoktum ara ara geldim kimse yoktu durmadım çıktım

canım ya o kadar uykusuz kalınırmı iftaran sonra biraz kestir bağışıklığın zayıflar allah korusun hastalanırsın

Düzenim altüst oldu, hafta sonuda sürekli uyuyorum:5:

Back
X