Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kızlar merhaba,ben geldim :)

hepinizin yorumlarını okudum çok ama çok teşekkrüler Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.

bebeği gördük şükür kalp atışını bile dinledik..kesede de sorun yok bebeğimizde çok iyi Maaşallah.1 gün hastanede kaldım şimdi evimdeyim şükür.

eğer bu bir kızçe ise kesin çok nazlı olacak zeynep diren hanım :) (adı bu olacak tabii kız ise ve sağlıkla kucağımıza alırsak :))

bencede kız,eve bir prenses şart zaten.
İsimde harika canım,hayırlısı olsun.:16:

hepinizin yorumlarını okudum çok ama çok teşekkrüler Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.

bebeği gördük şükür kalp atışını bile dinledik..kesede de sorun yok bebeğimizde çok iyi Maaşallah.1 gün hastanede kaldım şimdi evimdeyim şükür.

eğer bu bir kızçe ise kesin çok nazlı olacak zeynep diren hanım :) (adı bu olacak tabii kız ise ve sağlıkla kucağımıza alırsak :))

Çok sevindim, sen biliyorsun benim minikten ne kadar emin olduğumu.

Ama bu ne yaaaa, ömründen ömür gitti. Kızım ne biçim doktorlara düştün sen. Keyifle geçireceğin günlerde stres yumağına döndün.

Bu arada progesteron verdi mi ?

kadesa hayırlı olsun canım çok sveindim senin adına. şaşırdımda niyeyse :9: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... :16:

bende şaşkınım canım beklediğim bir durum değildi :) çok sağ olasın.

bencede kız,eve bir prenses şart zaten.
İsimde harika canım,hayırlısı olsun.:16:

parkon seni seviyorum biliyosun değil mi ama laf olsun diye değil :)

Çok sevindim, sen biliyorsun benim minikten ne kadar emin olduğumu.

Ama bu ne yaaaa, ömründen ömür gitti. Kızım ne biçim doktorlara düştün sen. Keyifle geçireceğin günlerde stres yumağına döndün.

Bu arada progesteron verdi mi ?

evet sen hep söyldin normal olduğunu :) canım sorma ya doktorda şaşırdı meslektaşlarım bişey demek istemiyorum ama garip dedi..verdi canım zaten içiyordum şimdi iğnede verdi iki tane oldum ama o nası bi iğne öyle at öldüren cinsten :ssz:

evet sen hep söyldin normal olduğunu :) canım sorma ya doktorda şaşırdı meslektaşlarım bişey demek istemiyorum ama garip dedi..verdi canım zaten içiyordum şimdi iğnede verdi iki tane oldum ama o nası bi iğne öyle at öldüren cinsten :ssz:

Bak o iğnenin şöyle püf noktası var. İnşallah bir daha gerek kalmaz ama aklında olsun.

Şimdi iğne ile ampulden ilacı çekiyorlar ya, ilacı çektikten sonra şırınganın ucu değişecek yeni temiz bir iğne takılacak. İlaç iğnenin dışına bulaştığı için ağrı ve acı yapıyormuş. (doktorum dedi)

Bana yaparken ucunu değiştiriyor, hiç birşey hissetmiyorum.

Son düzenleme:
Bak o iğnenin şöyle püf noktası var. İnşallah bir daha gerek kalmaz ama aklında olsun.

Şimdi iğne ile ampulden ilacı çekiyorlar ya, ilacı çektikten sonra iğnenin ucu değişecek yeni temiz bir iğne takılacak. İlaç iğnenin dışına bulaştığı için ağrı ve acı yapıyormuş. (doktorum dedi)

Bana yaparken ucunu değiştiriyor, hiç birşey hissetmiyorum.

benim iğne pruloton depot diye bişey aynı iğne dimi senin bu dediğinle? çok acıtan bişey ama..

canım annem de aynı şeyi söyledi biliyomusun kız olursa ya naz ya nazlı koyalım diyor :) aman sağlıklı olsunda bunca olaydan sonra o yeter bana.

canlarım hep destek oldunuz bana hepinizin çok sağ olun.hep zeynep simini çok sevmişimdir eskiden beri aslında zeynep melek olacak derdim hep ama diren koymak istedim son olaylardan sonra ama belkide erkek olur tabii :) gerçi onada isim buldum alternatif çok bende :27:

Çok mutlu oldum senin adına inşallah kız olur. Zeynep Diren hanım dirensin hayata sıkı sıkı tutunsun annesine :16:

Yazmasam da takip ediyordum hocam,dualarım sizinleydi.:16: Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.:nazar:

eskiden tee bu göz alabildiğine arazi bizimdi :27: şimdi bakan olmayınca böyle çorak kaldı buralar :27: herkeşler nerede yaw :44:

Gözünaydın canım:nazar:Rabbim hayırlısıyla,sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşaallah:emir_bebek::16:Adıda çok güzelmiş nazlı kızımızın:nazar:

eskiden tee bu göz alabildiğine arazi bizimdi :27: şimdi bakan olmayınca böyle çorak kaldı buralar :27: herkeşler nerede yaw :44:

Gaddar toprak ağası bulduğunu içeri attı Ofisi'm, bizi içerden çökerttiler.
Elmy, kankam ve seyyahın hayatından endişe ediyorum.:25:
İçeri giren çıkamıyor, eziyet ediyomuş ağa onlara:30:bende diyenlerin yalancısıyım:6:

merhabalar :3: merhaba kadesa:3:

surrender günaydın şu msjını daha yeni görüyorum :) nasılsın?

Gözünaydın canım:nazar:Rabbim hayırlısıyla,sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşaallah:emir_bebek::16:Adıda çok güzelmiş nazlı kızımızın:nazar:

İnşallah canım,Amin.

Gaddar toprak ağası bulduğunu içeri attı Ofisi'm, bizi içerden çökerttiler.
Elmy, kankam ve seyyahın hayatından endişe ediyorum.:25:
İçeri giren çıkamıyor, eziyet ediyomuş ağa onlara:30:bende diyenlerin yalancısıyım:6:

gaddar toprak ağası derken kime didin kuzum,mune ablaya mı:ssz: eğer öyleyse mavüş kürkü unut sen :27:

mune abla sorumlu bi üye olarak parkon isimli arkadaşı kibledim lütfen gereği yapılsın ömür boyu mapuslara atılsın bi yudum su verilmesin :9::9:

surrender günaydın şu msjını daha yeni görüyorum :) nasılsın?

İnşallah canım,Amin.

gaddar toprak ağası derken kime didin kuzum,mune ablaya mı:ssz: eğer öyleyse mavüş kürkü unut sen :27:

mune abla sorumlu bi üye olarak parkon isimli arkadaşı kibledim lütfen gereği yapılsın ömür boyu mapuslara atılsın bi yudum su verilmesin :9::9:

şükür iyiyim :) sen nasılsın? hamilelik takvimi yakışmış :1:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

Son düzenleme:
şükür iyiyim :) sen nasılsın? hamilelik takvimi yakışmış :1:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
i
bende iyiyim canım,evet jade ye söz vermiştm kalp atışlarını duyunca takvim yapıcam demiştim :)

amin,İnşallah..hem özelden hem buradan verdiğiniz desteği unutmam mümkün değil..Allah'a emanetiz artık..

Son düzenleme:
i
bende iyiyim canım,evet jade ye söz vermiştm kalp atışlarını duyunca takvim yapıcam demiştim :)

amin,İnşallah..hem özelden hem buradan verdiğiniz desteği unutmam mümkün değil..Allah'a emanetiz artık..

jade burada olmasa bile görecektir takvimini :) sanki kız olacakmış gibime geliyor :1:

jade burada olmasa bile görecektir takvimini :) sanki kız olacakmış gibime geliyor :1:

en çok istediğim şey bu benim içime de öyle doğuyo çin ve rus takvimi de kız diyor :1:

önce tabii sağlıklı olsun kucağımıza alalım inşallah ama bi kızçe olsa fena olmaz hani :21:

yazma kadiş yazma yeminle ruhum sıkıldı yahu. allahım o kadında ki nasıl bir ruh durumu valla bu kk yaşlandırdı beni :ssz:

Son düzenleme:
Back
X