Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:kkk:
ama bu böyle olmaz ki beğensiz olmaz kk..eylem yapalım bişi yapalım kendimizi zincire vuralım tencere tava çalalım gelsin beğenler

daha da olmazsa parkonu yakarız kk nın önünde bence bu süper fikir

egem abla,oky ve surrender en kalbi duygularımla beğeniyorum sizi :(

Anam:30:
Nooolmuş bizim beğenilerimize:47:
Sen kendini yak kadiş:47:

ama bu böyle olmaz ki beğensiz olmaz kk..eylem yapalım bişi yapalım kendimizi zincire vuralım tencere tava çalalım gelsin beğenler

:60: ben hepiciğinizi beğeniyorum ama gösteremiyorum :111: hah yine çarpıldım :111:

kadişim ben seni desteklerim eyleminde, beğenilerimizi ve replerimizi istiiiik :60:

oky hatırlıyor musun, rep döneminde bazıları otomatiğe bağlamıştı, günaydın desek -rep veriyorlardı canlarım benim :27:

ofis parkonu yakalım diyosun yani olur bana uyar :)))

son yorum yaptığım konuya bak iğrenç ya

ofis parkonu yakalım diyosun yani olur bana uyar :)))

son yorum yaptığım konuya bak iğrenç ya

heheh bana da uyar, hazır sinemadaykene :27:

allahım o nasıl bir konu resmen kitlendim bende bir süre. offf daha neler artık ne yazacağını şaşırıyor insan.

kadesa ,sör,bütün beğenilerim sizlerle:27::1:

düzeldi $cilgin.gif Eki Görüntüle 772135 şimdi uygulayabilirsiniz bu söylediklerinizi :52:

Son düzenleme:
ah mune ablam sen gittin buralar öksüz kaldı ama biliyorum özlemişsindir bizi:ssz: parkon olacak hatun kişisini kaç kere kibledim banlanmadı :27:

o mavüş kürkü bana bırakaydın ya :5:

parkunnnnn mektup gelmiş sana öyle diyolla :ssz:

nerdesin ya,geziyosun dimi :10:

ah mune ablam sen gittin buralar öksüz kaldı ama biliyorum özlemişsindir bizi:ssz: parkon olacak hatun kişisini kaç kere kibledim banlanmadı :27:

o mavüş kürkü bana bırakaydın ya :5:

ben hepinizi kibledim dün tek tek tek ama dualısınız herhalde ban işlemiyor size :19: neyse bu akşam munenin bana bıraktığı kürkü giyerim artık :21: oh oh aman aman :21:

ben hepinizi kibledim dün tek tek tek ama dualısınız herhalde ban işlemiyor size :19: neyse bu akşam munenin bana bıraktığı kürkü giyerim artık :21: oh oh aman aman :21:

ben dün okuyup üflediydim ondandır :))

o kürk benim kıymetlimisss

ben dün okuyup üflediydim ondandır :))

o kürk benim kıymetlimisss

parkun olsa neyse ama senle paylaşırım kürkü kadişim :16: sonra sen parkunu banlarsın ben kankamı :21: banlarını açar sonra geri banlarız maksat eğlence olsun :111:

parkun olsa neyse ama senle paylaşırım kürkü kadişim :16: sonra sen parkunu banlarsın ben kankamı :21: banlarını açar sonra geri banlarız maksat eğlence olsun :111:

Vay,2 dk da satış ha.
Muneme şikayet etcem seni,kürkünü çalmış diyciim:33::32:

zati ilk parkonu banlıycam sonra seni kürkümü paylaşmam oky de surrenderi de banlıycam hem mavi hem yeşil olucam :35:

Yediğin içtiğin senin olsun,nereleri gezdin bizsiz:19:
kartal sahile gittim. banka işleri vs. bir şeyler yedim adalara karşı. sonrada hacıbeyin meshur şamfıstıklı dondurmasını aldım ve geldim:)
.istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı:))
hasretim hala bitmedi. doya doya yaşıyorum.

Son düzenleme:
kartal sahile gittim. banka işleri vs. bir şeyler yedim adalara karşı. sonrada hacıbeyin meshur şamfıstıklı dondurmasını aldım ve geldim:)
.istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı:))
hasretim hala bitmedi. doya doya yaşıyorum.

Hepiniz gidin tabi İstanbula:19:
Müdürde oraya glcekmiş,bence sen Muneyi bul İstanbulda fotolarını çek,magazin haberi yapalım.:27:

Back
X