Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Öpüldünüs,ben çıkıyorum,akşam gelirim belki.
Beni özleyin:27:

Selamlar bayramda belki gelemem şimdiden bayramızını kutluyorum,nice nice mutlu bayramlarda hep beraber olmamız dileğiyle:16::16:

Selamlar bayramda belki gelemem şimdiden bayramızını kutluyorum,nice nice mutlu bayramlarda hep beraber olmamız dileğiyle:16::16:

iyi bayramlar ablacım :)

ben bu bayram evdeyim,eşimin memleketine gidecektik ama yolculuk tehlikeli olablir dedik vaz geçtik..annemler de annemin memleketine gidecekler burada kaldık yalnız başımıza :(

iyi bayramlar ablacım :)

ben bu bayram evdeyim,eşimin memleketine gidecektik ama yolculuk tehlikeli olablir dedik vaz geçtik..annemler de annemin memleketine gidecekler burada kaldık yalnız başımıza :(

Snada iyi bayramlar kadişim :48: olsun sağlık daha önemli nasılsın iyisin demi..Bizde evdeyiz bol bol dinlenme olacak bizdede zaten kşsede yok burada

parkon,ofis,oky ve bütün topik sakinleri hepinize iyi bayramlar :3:

bütün topiğimize iyi bayramlar :16:

mutlu bayramlar canım.
herkesin bayramı kutlu olsun. çok tatlı yemeyin. cısss:27:

Bayramda toplu firar mı var,niye arife gününden bayram kutluyosunuz:27:
Ben gideceğim halde kutlamıyorum,telefondan girer ellerinizi öper,bayram harçlığımı alırım diye düşündüydüm:55:

Son düzenleme:
Bayramda toplu firar mı var,niye arife gününden bayram kutluyosunuz:27:
Ben gideceğim halde kutlamıyorum,telefondan girer ellerinizi öper,bayram harçlığımı alırım diye düşündüydüm:55:

en en en büyükümüz olarak senin bize elini öptürüp harçlık vermen lazım :52:

Burası bomboş kalmış
Büyüklerimin ellerinden öpmeye geldiydim bende:19:
Neyse, hepinize iyi bayramlar



Burası bomboş kalmış
Büyüklerimin ellerinden öpmeye geldiydim bende:19:
Neyse, hepinize iyi bayramlar



senden büyük mi var sanki :35:

ablacım ver elini öpeyim bayramın mübarek olsun :127:

Senin işin gücün yokmu kızım, git Bayram ziyareti yap biraz.
Napıyon buralarda:36:

sıs be yaramı deşme :14:

tohtor yolculuğu yasakladı anam bubam şeihr dışındalar kaldım evde oturuyom öle kk ya sardım :ssz:

elini ver de öpeyim apla :6:

Back
X