Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kuma konusu fake çıkmış :27:

dimi ama :21: sen bizi bıkak da parkun hamile kalırsa asıl o zaman bittik demektir nazı niyazı bitmez off :5: sen onu topikinden uzak tut kaplıarı kapat giremesin :51:

bi de sahte olabilir diyenlere bi ton laf edildi herkes empati doldu bi anda.hatta soru sorduk diye bile bi ton laf yedik
selam kızlar. hiç şaşırmadım. ama edilen laflarada çok kızdımdı.
yok sanki berdel ne biliyorsunuz. sanki çok yaşadınız birde bilgiçlik taslıyorsunuz,yok neden bu kadar soru soruyorsunuz.:6:
ahada bunu diyenler,aldınızmı cevabınızı. :ssz:

yok sanki berdel ne biliyorsunuz. sanki çok yaşadınız birde bilgiçlik taslıyorsunuz,yok neden bu kadar soru soruyorsunuz.:6:

ben çok güldüm o laflara şimdi biri bişey dedi ya arkasından 3-5 sayfa öyle gider sonra başka biri bişey der bu seferde 3-5 sayfa öyle gider

ya soru sormamıza kızanlar dahi vardı :27:

ben çok güldüm o laflara şimdi biri bişey dedi ya arkasından 3-5 sayfa öyle gider sonra başka biri bişey der bu seferde 3-5 sayfa öyle gider

ya sorguluyorum olayı. birşeylerri öğrenmeye çalışıyorum,kopuk olan şeyler var. onları anlayabilmek için soru soruyorum.
yok efendim neden çok soru soruyorsunuz. pardon,ya soru sormakta suç oldu. feci gerildim 4 5 kişinin habire bunları yazmasına. biride gelmiş berdeli sanki biliyorsunuzda bu değil diyorsunuz yazmış. kardeşim yaşamasakda herhalde okuduk,duyduk. cahil değiiliz
...bir doktor hastalığı yaşıamasımı lazım sanki tedavi ederken. ama yazmadım ,sonra polemiğe girmekten gidiveriyorsun. safı oynuyoruz işte napalım.:ssz:
ha,ha kardeşim ben yiyorum bunu, sen beni yemiş farzeti oynuyoruz el mahkum.:6:

Son düzenleme:

ama kabul edin git gide daha profesyonel fake konular açılıyor :27: neydi o ilk seneler "kocamın cebinde mesaj buldum"la yetiniyorlardı :27:

Az kaldı hepsini kapı dışarı edicem. Onun yumurtlama günü, ötekinin kusması, birinin iki testi diğerinin cinsiyeti derken kadın doğuma döndü topik :D

Neyse ki bade biraz insaflı da bir enayiden alacağımız sipirminleri paintball vasıtasıyla merdivan arkasında bana fışkırtacak :1:
Boşver o işler zahmetli,sen haftada bir hamama git:ssz:kaparsın elbet bir spirmin:27:
senden bir de bade'den korkuyorum ben :14: zaten parkun hep sizinle korkutuyo beni düello neyin yapacakmış :14:
Uslu durmayanı elmy cadısına veririm :51:kadar korkutucu bir cümle yok bu topikte :6:
dimi ama :21: sen bizi bıkak da parkun hamile kalırsa asıl o zaman bittik demektir nazı niyazı bitmez off :5: sen onu topikinden uzak tut kaplıarı kapat giremesin :51:

bi de sahte olabilir diyenlere bi ton laf edildi herkes empati doldu bi anda.hatta soru sorduk diye bile bi ton laf yedik
Siz doğrun bakim önce, ben tek hamile olcam, hepinizi kullanıcam.

hakkını yemeyelim ilk önce beni silmişti :51:

sizbiz hoşgeldin :3:

neden acaba $question.webp

iç güveysinden hallice :1:

sen naslsın? bişey sorucam bu ikili teste aç karnına mı gidiliyor bi de kaç günde çıkıyor sonuçlar?

beni doktorum aç karnına sabah erken saatlerde çağırdı..hastaneye bağlı bazıları 3 günde bazılarıda 10 güne kadar veriyor..genelde 1 hafta-10 günde çıkıyor..

bilmem :)

ay 10 gün deme çatlarım ben İnşallah kısa sürede çıkar :26:

hamilelik iyi şükür senin cinsiyet belli olmuştur dimi :emir_bebek:

inşallah canım..benim 1 haftada çıktı..

%90 erkek dedi doktorlar.. ama 16. ve 18. haftalarda bakılmıştı, haftalar yanıltıcı olabilirmiş,bazen kızların klitoristleri çıkıntılı oluyormuş oda yanıltabiliyormuş.. bakalım bir dahaki gidişimde belli olur inşallah.. cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter...

Back
X