Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

inşallah canım..benim 1 haftada çıktı..

%90 erkek dedi doktorlar.. ama 16. ve 18. haftalarda bakılmıştı, haftalar yanıltıcı olabilirmiş,bazen kızların klitoristleri çıkıntılı oluyormuş oda yanıltabiliyormuş.. bakalım bir dahaki gidişimde belli olur inşallah.. cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter...

hayıırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah.

buarada parkonum eğer %100 erkek olduğu kesinleşirse tahminin yanlış çıkacak..seninle beraber 2 kişi daha demişti kız diye lakin bir pipilim var gibi görünüyor :1: :1: :1: :1:

neyse kızlar ben kaar,uykum geldi esnemekten ağzım yırtılacak $esneyen.webp

herkese mutlu,huzurlu,tatlı güzel uykular :54: :54: :54: :54: :3: :3: :3: :3: :3:

buarada parkonum eğer %100 erkek olduğu kesinleşirse tahminin yanlış çıkacak..seninle beraber 2 kişi daha demişti kız diye lakin bir pipilim var gibi görünüyor :1: :1: :1: :1:

Ben kız demiştim diymi:emir_bebek:
Niye demiştim acaba, ben yanılmam, kuz dediysem kız:47:
Dermişim:1:
Sağlıklı olsunda canım inşallah:nazar:

Bu konunun sonunda ne çıkacak çok merak ettim oky:26:
Amacı ne acep

okycim tam çıkıyordum ki linke tıklamadan gidemedim,dediğin çok doğru hey yarabbimmmmmmm :52:

Ben kız demiştim diymi:emir_bebek:
Niye demiştim acaba, ben yanılmam, kuz dediysem kız:47:
Dermişim:1:
Sağlıklı olsunda canım inşallah:nazar:

:27: :27:
aminnn canım cümlemizin ki inşallah...

neyse kızlar benim ağız yırtılmadan ben kaçar :3: :3: :54: :54:

Ben belli ederim de parkunla bade sinsiiiiiiii :1: Hele hele parkun mavi kürk icin hepimizin ayağına beton döktürüp denize atar :(

Sen zaten kıymetlisin ikizlerden sonra kendi cabalarınla yakaladın sipirminleri :1: İlahemsin benim :D Bade cadısı doğurdu doğuracak zatn :) O kendi kendine doğrusun evinde :D

biri sırtımdaki pıçağı çıkarsın ağkkğğkkğaaaahhh

Sen bakacaksan doğururum bi tane daha:27:
ben başedemem senin bebenle
ana sütü yerine kuş sütü ister meyve pürsi yerine havyar ister
böbreklerimizi satsak doyuramayız ona
genleri zengin:27:
Az kaldı hepsini kapı dışarı edicem. Onun yumurtlama günü, ötekinin kusması, birinin iki testi diğerinin cinsiyeti derken kadın doğuma döndü topik :D

Neyse ki bade biraz insaflı da bir enayiden alacağımız sipirminleri paintball vasıtasıyla merdivan arkasında bana fışkırtacak :1:

manevi bubası olucam senin bebelerin
ayy işallah bana benzerler:27:

sadece bir gün ortadan kayboldum neredeyse hepinizi banlı göreceğim birazdan :19:

kadişe katılıyorum sadece kuru ekmek :19: siz bana diyorsunuz birde aşkolsun hem de bir hafta :14:

ben banlanıcak bişi yapmadım yapmaya yeltendim ama o kelimemi son anda sildim..kafamı burada dağıtıyorum helde ikili test haftamda kk olmazsa evde kafayı yerim..

üstelik atamızla peygamberimizi(tövbe ya) padişahlıkla demokrasiyi karşılaştıranlarla münakaşaya girmek çok garip.çıkış yolu yok bunun.

ben banlanıcak bişi yapmadım yapmaya yeltendim ama o kelimemi son anda sildim..kafamı burada dağıtıyorum helde ikili test haftamda kk olmazsa evde kafayı yerim..

üstelik atamızla peygamberimizi(tövbe ya) padişahlıkla demokrasiyi karşılaştıranlarla münakaşaya girmek çok garip.çıkış yolu yok bunun.

mısır konusu ne ara oraya geldi demeyeceğim, dünkü bir kocanın masum bakışı nasıl sapık k.pedere geldiyse diyeceksin :27: yazmayın yahu, bu kadar BDV konusu varken girmeyin oraya :8:

Back
X