Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ne çatlıycam be ya ofisim var depreşif var sana da kuru ekmek yollarız :21:

valla nihan,rüya,inci,ipek ve feride gündemde :1:

Bir ben ona ben kalbimi verdim feride, feride....

Çabık karar ver kızım çocuk isimsiz doğcek benim gibi.:ssz:
Bana 6 ay isim bulamamışlar, herkeş kendi beğendiği adı söylemiş:ssz:
Sonra tabi 10 yaşında bile bana başka isimlerle hitap eden annaneler, halalar vardı:9:
Kimlik kargaşası yaşadım yıllarca:14:

Ofişim napıyon:16:
Çalışman bittimi canım.

bitmedi bitmez :14: içim şişti içim attım kendimi BDV, kaynana topiklerine :27:

ne çatlıycam be ya ofisim var depreşif var sana da kuru ekmek yollarız :21:

valla nihan,rüya,inci,ipek ve feride gündemde :1:

inci ismine hayranım ben ne kadar naif, kibar, prenses ismi gibi. Bir de Dilara ismine hayranım, eğer kızım olursa adını Dilara Priya koyacağım :16:

Bir ben ona ben kalbimi verdim feride, feride....

Çabık karar ver kızım çocuk isimsiz doğcek benim gibi.:ssz:
Bana 6 ay isim bulamamışlar, herkeş kendi beğendiği adı söylemiş:ssz:
Sonra tabi 10 yaşında bile bana başka isimlerle hitap eden annaneler, halalar vardı:9:
Kimlik kargaşası yaşadım yıllarca:14:

anaam dede korkut gelip boy boylayıp soy soylasaymış bari tam olurmuş :9:

eşim feride istiyor ama bakalım nolacak

inci ismine hayranım ben ne kadar naif, kibar, prenses ismi gibi. Bir de Dilara ismine hayranım, eğer kızım olursa adını Dilara Priya koyacağım :16:

anacım bana dilara deme de ne dersen de :1: priya ne demek :26:

Öfff, çok tehlikelisin sen bu ara o zaman.:18:

Priya ne demek ofişim ne güzel bir isimmiş o.

Priya; sevgili demekmiş hintçe de.. bu isimdekiler kadar yumuşak huylu, kibar ve güzellerine rastlamadım :12:

kadişim neden sevmiyorsun Dilara ismini? :26:

Priya; sevgili demekmiş hintçe de.. bu isimdekiler kadar yumuşak huylu, kibar ve güzellerine rastlamadım :12:

Anlamıda güzelmiş.
Yeni doğurcaklar düşünsün:51:
Benden geçti:27:

nedeni yok ama ne zaman dilara ismini duysam bi hoş oluyorum aleyna,dilara,derin,tuana bu isimler mesela.ama sebebi yok.

geleneksel bi isim olsun istiyorum aslında ben.amaaan o günler gelsinde hele bi daha çok erken sağlıkla bi doğsunda İnşallah.

Anlamıda güzelmiş.
Yeni doğurcaklar düşünsün:51:
Benden geçti:27:

zaten bir geçti diyenden kork, bir geçmedi diyenden :27: sen yap jubileni bak sırada depresifle ben varız :27:

nedeni yok ama ne zaman dilara ismini duysam bi hoş oluyorum aleyna,dilara,derin,tuana bu isimler mesela.ama sebebi yok.

geleneksel bi isim olsun istiyorum aslında ben.amaaan o günler gelsinde hele bi daha çok erken sağlıkla bi doğsunda İnşallah.

ben feride ismini çok severim, kulağa çok hoş geliyor. adıyla yaşasın güzeller güzeli kızımız inşallah :16:

pişt naber kızlar. öptüm hepinizi..

biz de öptük okym :16: seni ne zaman görsem aklıma bir gelinlikler, bir de lensler geliyor, pisikolocikmanım bozuldu :27:

Iyiyiz şükür oky, senden naber?
napim canım. bir yandan kk bir yandan face bir yandan da castle izliyorum. ve bunuda başarıyorum:)
zaten bir geçti diyenden kork, bir geçmedi diyenden :27: sen yap jubileni bak sırada depresifle ben varız :27:

ben feride ismini çok severim, kulağa çok hoş geliyor. adıyla yaşasın güzeller güzeli kızımız inşallah :16:

biz de öptük okym :16: seni ne zaman görsem aklıma bir gelinlikler, bir de lensler geliyor, pisikolocikmanım bozuldu :27:
sorma lenslerle ve gelinliklerle pek bir özdeşleştim:27:..sakın bozma psikolocikmanını ama:))

Büyük konuşmayayım tabi de.
Ben bu yaştan sonra bebek bakamam ofişim çok yaşlandım.
Yakında koltuk değnekleriynen gezcem:6:
Rabbim isteyenlere versin inşallah.

napim canım. bir yandan kk bir yandan face bir yandan da castle izliyorum. ve bunuda başarıyorum:)

sorma lenslerle ve gelinliklerle pek bir özdeşleştim:27:..sakın bozma psikolocikmanını ama:))

Bak bu çok büyük bir başarı.
Özellikle alt yazılı dizileri izlerken başka hiçbirşeyle ilgilenemem ben.
Cümlenin bir başını bir sonunu anlıyorum yoksa.:1:

Bak bu çok büyük bir başarı.
Özellikle alt yazılı dizileri izlerken başka hiçbirşeyle ilgilenemem ben.
Cümlenin bir başını bir sonunu anlıyorum yoksa.:1:
buna dublaj yapmışlar. iyi oluyor o yüzden.yoksa hayatta bende başka şeyle ilgilenemem:)

buna dublaj yapmışlar. iyi oluyor o yüzden.yoksa hayatta bende başka şeyle ilgilenemem:)

Tamam o zaman:1:
Kocam genelde oyun izlerken izler castle ve bones u alt yazılı olarak çok sinir olurum ben niye anlamıyorum diye.:15:
Sende bendensin.:7:

Hepinize bir selam çakıp gidiyorum. Oğlana ödev yaptırıyorum...

Parkon taşsın sen taşşş......... :23:

Hepinize bir selam çakıp gidiyorum. Oğlana ödev yaptırıyorum...

Parkon taşsın sen taşşş......... :23:
Senin oğluş daha küçük gene depreşifim, benim koca 13 yaşındakinin tepesinde durmazsan ders çalışmıyor.
Bende ona bakıyordum.
Ay utandım:17:
Gaz vermeyin doğurayım diye, büyük konuşturtmayın beni:5:
parkunu iteleyelim depresifim, bir önder lazım bize :27:

Topikin ablası Mune bikerem, o doğursun önce.
Onu iteleyelim:ssz:

Back
X