Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Onlar senin iyiliğini düşünüyor.
Ümitsiz bir geleceğe bel bağlama, lütfen kendine bir şans var canım.

Sen geldin netime bişey oldu.gidip gidip geliyo.
Komplo düzenledin dimi bana:19:

Son zamanlarda iyice dağıldım, sağda solda nereye baksam yüzünü görüyordum-hala görüyorum. Uyku uyuyamamaya başladım. Üstelik yeni işe girdim, bayağı büyük bir projenin koordinesi bende, sıkıntı yaşıyorum işe kendimi veremiyorum. Yapmaktan hoşlandığım şeyler anlamsız gelmeye başladı. Yüzmeye başlamıştım-1 ay gittim bıraktım, kendimi oradan oraya sürüklemek bile ağır gelmeye başladı. Resim kursuna başladım bir tek ona devam ediyorum hafta sonları, onu çizmeye çalışırken yakaladım kendimi. Sürekli fal baktırma isteği var içimde. Gülerken aynı saniye içinde ağlamaya başladığım oluyor, birkaç kez oldu. Ellerim uyuşuyor zaman zaman, deniz kenarına gidip sahilde yürümezsem biraz kendime gelemiyorum :25: İşin kötüsü unutmaya da çalışmıyorum seviyorum ki adamı...Kötü biri değilki, bir an kırmadı ki beni, düşünüp kinlenip uzaklaşayım :25: :25::25::25::25::25::25::25::25::25:

Son zamanlarda iyice dağıldım, sağda solda nereye baksam yüzünü görüyordum-hala görüyorum. Uyku uyuyamamaya başladım. Üstelik yeni işe girdim, bayağı büyük bir projenin koordinesi bende, sıkıntı yaşıyorum işe kendimi veremiyorum. Yapmaktan hoşlandığım şeyler anlamsız gelmeye başladı. Yüzmeye başlamıştım-1 ay gittim bıraktım, kendimi oradan oraya sürüklemek bile ağır gelmeye başladı. Resim kursuna başladım bir tek ona devam ediyorum hafta sonları, onu çizmeye çalışırken yakaladım kendimi. Sürekli fal baktırma isteği var içimde. Gülerken aynı saniye içinde ağlamaya başladığım oluyor, birkaç kez oldu. Ellerim uyuşuyor zaman zaman, deniz kenarına gidip sahilde yürümezsem biraz kendime gelemiyorum :25: İşin kötüsü unutmaya da çalışmıyorum seviyorum ki adamı...Kötü biri değilki, bir an kırmadı ki beni, düşünüp kinlenip uzaklaşayım :25: :25::25::25::25::25::25::25::25::25:

offf içimi yaktın ya kuzummm :5::5::5::5:

Didim valla.
Senin gözlerin daha güzel, bide depreşifimin gözleri seninki gibi:nazar:
Kadişta çatlasın:23:

kuzummm benimmm :16::16:

Artık yeter be coolum.
Yeni bir heyecan ancak kendine getirir seni.
bu yeni hürrem inme indirecek bana :6:

kadın bi de menopoza girmiş rolünde baylıazamm sırf mustafa ve beyazıt için izliyorum valla :27:
Ahahs.
Hürrem hatun menopoza mı girmiş:1:
Iyiki izlemiyom.

Kadiş çoluk çocuk o, günahtır :52: Parkon'um bilmiyorum...Resmini de gördüm çocuğun, eeee nasıl dedi halam-sıradan-dedim, yok artık dedi. Bayağı iddialı biri aslında ama bana sıradan geldi, gözlerim aşktan hala kapalı herhalde :19:

mavi-yeşil karışımı nen benim gözlerim :21:

kızam banlanıcam valla kürtaj konusu sonum olacak :50:

Benimki daha oricinal bi kerem.kirli deniz grisi:ssz:

Biz burda müdürümün topiğini beklerken sen BdV lerde mi geziyon:20:
Kibledim gitti:20:

Kadiş çoluk çocuk o, günahtır :52: Parkon'um bilmiyorum...Resmini de gördüm çocuğun, eeee nasıl dedi halam-sıradan-dedim, yok artık dedi. Bayağı iddialı biri aslında ama bana sıradan geldi, gözlerim aşktan hala kapalı herhalde :19:

Sen görüş mutlaka bu çocukla.
Bu kadar duygu karmaşasında resimden etkilenmen tabii ki beklenemez.
Görüşünce hoşlanırsın belki.

yeminle sinir hastası oldum konuyu bi oku ama hepsini anlayacaksın beni :47:

O konuyu okuyup buraya attım kendimi zaten.
Aklıma Taksim çocuk yurdundaki şerefsiz müdürler geldi.
Küçücük çocuklara fuhuş yaptırmışlar, bugün gözaltına alındılar.
Tecavüze uğrayan doğursun devlet bakar dedikleri çocukları satmış hayvanlar.
Biride kadın:47:
Çok sinirliyim çooooook.:47:

O konuyu okuyup buraya attım kendimi zaten.
Aklıma Taksim çocuk yurdundaki şerefsiz müdürler geldi.
Küçücük çocuklara fuhuş yaptırmışlar, bugün gözaltına alındılar.
Tecavüze uğrayan doğursun devlet bakar dedikleri çocukları satmış hayvanlar.
Biride kadın:47:
Çok sinirliyim çooooook.:47:

biri de öyle yazmış ya olmadı doğur yurda ver yazmış mantığa bak!

Hanım ablam gelmiş , gitmiş:3:
Ablacım bişeye ihtiyacın var mı?
Ben yanına kadişi göndercem yarın, yanlız kalmazsın:ssz:

Ablama ne olduki kaşla göz arası, daha akşamüstü konuşmuştuk :26:

Back
X