Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

dizi dizi laf sıraladım ama eğer atağa geçersem mune sağlık raporu kabul eder mi bilemiyorum :27: kk nın yönetmeliğinde var mı böyle bişi :60:

Bugün bir bebek sevdim hala doyamadım. Arkadaşım geldi 4 aylık oğlunu bitirecedim...

Negatif enerjimi aldı götürdü velet... :16:

Bugün bir bebek sevdim hala doyamadım. Arkadaşım geldi 4 aylık oğlunu bitirecedim...

oh oh hazır enerjin yerindeyken 2. yi doğur biz de sevmeye gelelim :16: bak bu bir işaret olabilir jubile üçün :27:

siz bizim tayfa deel misiniz? ne işiniz var burda o topik bu topik geziyor musunuz?

dizi dizi laf sıraladım ama eğer atağa geçersem mune sağlık raporu kabul eder mi bilemiyorum :27: kk nın yönetmeliğinde var mı böyle bişi :60:

bende dizi diz laf sıraladım sonra bir söz aklıma geldi vaz geçtim :ssz:

aha küçük depreşifler mi gliyor :emir_bebek:

siz bizim tayfa deel misiniz? ne işiniz var burda o topik bu topik geziyor musunuz?

bize her yer kk :8:

Yok ben sevip ağlayınca anasının kucağına atanlardan olmak istiyorum. Sen kızını popodan fırfırlı külotlu çorap giydirip kucağıma atıver Depresif teyzesi yisin bacağını totosunu... :27:

Yok ben sevip ağlayınca anasının kucağına atanlardan olmak istiyorum. Sen kızını popodan fırfırlı külotlu çorap giydirip kucağıma atıver Depresif teyzesi yisin bacağını totosunu... :27:

Allah o günleri de göstersin İnşallah depresifim :16:

Son düzenleme:
iyiyim şimdi abla, muneye sağlık raporumu göstersem beni görmemezlikten gelir mi acebağğğ :27:

ben badeğğğ'ye 8i bir yerde gönderiyorum, parkunum sen ne yolladın :27:

Ne yapıyorduk, ölü taklidi :ssz:

Sağlık raporu mu:51: patlamaya hazır bomba gibiyim, sizi yakalarsam kaçın, siper alın, çelik yelek giyip, zırhlı araca binin, mapus kapısı mahşer kapısı gibi açıldı:ssz:

:27:
yavru_van_kedisi.jpg
böyle olcak bebikler

Sağlık raporu mu:51: patlamaya hazır bomba gibiyim, sizi yakalarsam kaçın, siper alın, çelik yelek giyip, zırhlı araca binin, mapus kapısı mahşer kapısı gibi açıldı:ssz:

Tövbe estağfurullah, yazdıklarımı okuyan ofline olmuş, kuru kafamla birden dalınca ürkütücü mü oldu:51:

[video=youtube_share;hbD9eF82-OM]http://youtu.be/hbD9eF82-OM[/video]

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kafam dağılsın diye videolara bakıyordum, birkaç videosunu seyrettim bu cimcimenin, nasıl tatlı birşey maşallah:nazar::nazar:

evet tam citlembik :1: bır de arkadası var bunun [video=youtube;Sz_MBvMYGF0]http://www.youtube.com/watch?v=Sz_MBvMYGF0[/video]

Kafam dağılsın diye videolara bakıyordum, birkaç videosunu seyrettim bu cimcimenin, nasıl tatlı birşey maşallah:nazar::nazar:

[video=youtube;aWUVnFVna1Y]http://www.youtube.com/watch?v=aWUVnFVna1Y[/video]

:1::1::129:
...............

Kimse yok mu:26:
Gerginim, sinirliyim ve hatta asabiyim:41:
Acil psikoloğa ihtiyacım var:25:
Kadişşşşşş.:27:

selam canım. hayırdır. noldu...

Bayram muhabbetleri oky.
Sabah sabah cinlendim yahu.
Aslında kendime kızıyorum, 15 senedir kocamı çözdümde, kendimi çözemedim.
Bir sene sonrasının kavgasını yaptık şimdiden. Bir türlü şu çenemi tutmayı beceremiyorum.

Bayram muhabbetleri oky.
Sabah sabah cinlendim yahu.
Aslında kendime kızıyorum, 15 senedir kocamı çözdümde, kendimi çözemedim.
Bir sene sonrasının kavgasını yaptık şimdiden. Bir türlü şu çenemi tutmayı beceremiyorum.
bayram iyi hoşta,birde bu kadar zorlaştırmasak ne güzel olacak.
bdvde de bayramla ilgili ne çok konu açılıyor bayram gelince.

Back
X