Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bir bebek sevdim hala doyamadım. Arkadaşım geldi 4 aylık oğlunu bitirecedim...
Negatif enerjimi aldı götürdü velet...![]()
dizi dizi laf sıraladım ama eğer atağa geçersem mune sağlık raporu kabul eder mi bilemiyorumkk nın yönetmeliğinde var mı böyle bişi
![]()
Bugün bir bebek sevdim hala doyamadım. Arkadaşım geldi 4 aylık oğlunu bitirecedim...
Negatif enerjimi aldı götürdü velet...![]()
siz bizim tayfa deel misiniz? ne işiniz var burda o topik bu topik geziyor musunuz?
bende dizi diz laf sıraladım sonra bir söz aklıma geldi vaz geçtim
aha küçük depreşifler mi gliyor
bize her yer kk![]()
dizi dizi laf sıraladım ama eğer atağa geçersem mune sağlık raporu kabul eder mi bilemiyorumkk nın yönetmeliğinde var mı böyle bişi
![]()
bende dizi diz laf sıraladım sonra bir söz aklıma geldi vaz geçtim![]()
Yok ben sevip ağlayınca anasının kucağına atanlardan olmak istiyorum. Sen kızını popodan fırfırlı külotlu çorap giydirip kucağıma atıver Depresif teyzesi yisin bacağını totosunu...![]()
iyiyim şimdi abla, muneye sağlık raporumu göstersem beni görmemezlikten gelir mi acebağğğ
ben badeğğğ'ye 8i bir yerde gönderiyorum, parkunum sen ne yolladın![]()
![]()
bende dizi diz laf sıraladım sonra bir söz aklıma geldi vaz geçtim
aha küçük depreşifler mi gliyor
bize her yer kk![]()
Ne yapıyorduk, ölü taklidi![]()
Sağlık raporu mupatlamaya hazır bomba gibiyim, sizi yakalarsam kaçın, siper alın, çelik yelek giyip, zırhlı araca binin, mapus kapısı mahşer kapısı gibi açıldı
![]()
[video=youtube_share;hbD9eF82-OM]http://youtu.be/hbD9eF82-OM[/video]
![]()
bir ara bu kıza takmıştım kafayıbilmiş abla dıyorlar
Kafam dağılsın diye videolara bakıyordum, birkaç videosunu seyrettim bu cimcimenin, nasıl tatlı birşey maşallah![]()
Kafam dağılsın diye videolara bakıyordum, birkaç videosunu seyrettim bu cimcimenin, nasıl tatlı birşey maşallah![]()
selam canım. hayırdır. noldu...
bayram iyi hoşta,birde bu kadar zorlaştırmasak ne güzel olacak.Bayram muhabbetleri oky.
Sabah sabah cinlendim yahu.
Aslında kendime kızıyorum, 15 senedir kocamı çözdümde, kendimi çözemedim.
Bir sene sonrasının kavgasını yaptık şimdiden. Bir türlü şu çenemi tutmayı beceremiyorum.