Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ohhh mesajlaşan mesajlaşana:19:
Benimkide boş bu arada:3:

sen zaten herşeyi biliyorsun, biz fakir-fukara, garip-gurabalar olayı çözmeye çalışıyoruz :27: yalnız ben de her atışı sayıya çevirmişim istem dışı :27: taktir ettim kendimi bu sayede, yarın bir hediye alırım kendime artık :60: dur popülaritem azalınca sana özet geçeceğim :16:

sen zaten herşeyi biliyorsun, biz fakir-fukara, garip-gurabalar olayı çözmeye çalışıyoruz :27: yalnız ben de her atışı sayıya çevirmişim istem dışı :27: taktir ettim kendimi bu sayede, yarın bir hediye alırım kendime artık :60: dur popülaritem azalınca sana özet geçeceğim :16:

ben boşuna muhteşem ofiş demiyorum sana :ssz:

birine üzüldüm çünkü kk da yorumlarına güldüğüm iki kişi var biri o kişiydi iyi saçmalıyordu diğerini de azminden dolay tebrik ediyorum.ama eskisi kadar öfkeli değilim ona orası da bi gerçek.

depresiffff sana da iyi bayramlar

ben kaçar :3:

ayy dişler gitmiş zavallının. :))))

ailecek böyleler $a2016.gif$cilgin.gifEki Görüntüle 830831 $delü.gif$images.webp$msgplusimg1503copy.gif.......................

Hayırlı bayramlar herkese, sevdiklerinizle huzur içinde geçirmenizi dilerim :16:

herkese iyi bayramlar :16:

mune,hanım ve parkon ablalarımın ellerinden diğer bacişkolarımın da gözlerinden öpüyorum :9:

Herkeşe iyi bayramlar.
Büyüklerimin ellerinden öpüyorum .:ssz:
Küçüklerde el öptürmediğimi öğrensinler artık:ssz:

Hepinizin bayramı mübarek olsun canlarım.. :54::54:
Büyük olduğuma göre gözlerinizden öpüyorum :48::48: el öptürtmem yaşlı sınıfına sokmayın beni sakın :1:
Harçlık vereceğim ona göre geçin bakalım sıraya :29:

herkese iyi bayramlar :16:

mune,hanım ve parkon ablalarımın ellerinden diğer bacişkolarımın da gözlerinden öpüyorum :9:

:53::53::53: hanım ve benim ellerimizden mi öpüyorsun, küçülde cebime gir:4: hanım ve ben genç fıstık gibi hatunlarız, henüz hayatının baharındaki kadınlara söylenecek söz mü bu:ssz: parkonun elini öpebilirsin:51:
Hepinizeeeee iyi bayramlar sitenin ennnn geyiksever, ennnnn bdv mikseri hatunları:54::54: :54:

:53::53::53: hanım ve benim ellerimizden mi öpüyorsun, küçülde cebime gir:4: hanım ve ben genç fıstık gibi hatunlarız, henüz hayatının baharındaki kadınlara söylenecek söz mü bu:ssz: parkonun elini öpebilirsin:51:
Hepinizeeeee iyi bayramlar sitenin ennnn geyiksever, ennnnn bdv mikseri hatunları:54::54: :54:

ben büyüğümsünüz diye saygıdan öyle şey yapmıştım abla :18: yoksa tabii ki sadece parkonun elini öpmek en doğrusu :6:

ben büyüğümsünüz diye saygıdan öyle şey yapmıştım abla :18: yoksa tabii ki sadece parkonun elini öpmek en doğrusu :6:

:60::60::60: büyüğüz dimi:44: ama heryerde söyleme büyük olduğumuzu:ssz:

sadece parkonun 65 yaşında olduğunu bilsinler yeter kk nın en büyük hatun kişisidir kendisi :ssz:

Bana 55 yaşındayım demişti, 10 yaş küçülterek söylemiş demek ki :53::53: elini öpmeye gitsem mi acaba? Ayıp olmasın sonra :60::60:

Bana 55 yaşındayım demişti, 10 yaş küçülterek söylemiş demek ki :53::53: elini öpmeye gitsem mi acaba? Ayıp olmasın sonra :60::60:

yok abla küçültmüyo da işte yaşlılık naparsın bazen yaşını bile unutuyo ban da ilk tanıştığımızda liseye gidiyorum demişti :60:

valla ayıp oldu bu bayram toplaşıp gitseydik keşke :50:

Back
X