Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yalan söylemiyim çarpılırım aklıma ilk sana mesaj atmak geldi ya neyse :27: 5 dakikalık sınırım yüzünden atamadım :27:
sen gerilme yaw hamile hamile, onun intihar falan edeceği yok zaten ama birkaç kişiyi silecek kk dan bu gece orası kesin :27:

atsanda yazmazdım ki söz verdim kıza :) zaten kimsede msj atmadı sormadı hiç. parkona bile demedim ki sormadı zaten sağ olsun.

ne hamilesi bunu bile duygu sömürüsüne bağladı ya pes dedim.iyilik yaptık suçlu çıkacaktık.

atsanda yazmazdım ki söz verdim kıza :) zaten kimsede msj atmadı sormadı hiç. parkona bile demedim ki sormadı zaten sağ olsun.

ne hamilesi bunu bile duygu sömürüsüne bağladı ya pes dedim.iyilik yaptık suçlu çıkacaktık.

Canım sakın böyle konularda üzülme:34: kıymetli ,nazlı kızımız hissetmesin annesinin gerginliğini:29::38:

Son düzenleme:
iyiyim canım ben gerildim bebiş içerde coştu :)

maalesef fake değil nevoşcum.

Bazi yorumculara bende gerildim helede pusuya yatmislara :27::27: neyse kapandi konu,
sende uzme kendini bu tur seylerde bosver bebisin herseyden onemli :)

heah kadesa seni burda buldum :))))))
tekrardan hayirli olsun hamileligin
yarilami$in yolu ben yeni gordum gozlerimde bozuk deildir amaaa :))

sen $imdi uçluyonmu dortluyonmu anlamadim kiz ben :)
nickin yanindaki ikizle rve kizim yazisinin biri karnindakimi yani :D

Bazi yorumculara bende gerildim helede pusuya yatmislara :27::27: neyse kapandi konu,
sende uzme kendini bu tur seylerde bosver bebisin herseyden onemli :)

o kısma bende çok güldüm ona kızamadım ama noldu boşuna heyecanlandı :) özel msjlar orada gizlim saklım yok.

heah kadesa seni burda buldum :))))))
tekrardan hayirli olsun hamileligin
yarilami$in yolu ben yeni gordum gozlerimde bozuk deildir amaaa :))

sen $imdi uçluyonmu dortluyonmu anlamadim kiz ben :)
nickin yanindaki ikizle rve kizim yazisinin biri karnindakimi yani :D

sağ ol canım.bu gidişle dörtlüycem galiba:27: şimdi 3 yaşında oğluşlarım var karnımdakine de kız dedi doktor.toplamda üç çocuk yani :1:

maa$allah :)
nevretseden sana bol bol tiyo gelir bu konuda artik :)

Alalh gonlune gore versin in$alalh ..

oglu$larin nasil çok yaramaz deillerdir in$allah :)

:9:Eki Görüntüle 834089 $19-001.gif

Back
X