Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Keleşim , Bebek kız :1:

Kadiş ; olsun bitanem şart değil prof vs olması bana kalsa benim doktor baksın ama o hep 2. bir göz istiyor o yüzden gideceğim.

Son düzenleme:
Güzel haberleri bekliyoruz kadişim :nazar::nazar:
Yokk anacım bizim zamanımızda yoktu böyle detaylı arştırmalar filan,şimdi ne güzel ultrasonlar 4 boyutlu bebeğin saçına,yüzünün şekline kadar görüyorsun :nazar: inşallah torunumm olursa bende görecem bunları

aman abla daha güzelmiş eskiden valla şimdi telaşı tedirginliği hiç bitmiyor ki :52:

Kadiş ; olsun bitanem şart değil prof ve olması bana kalsa benim doktor baksın ama o hep 2. bir göz istiyor o yüzden gideceğim.

elimizdekiyle yetiniyoruz işte canım.bayramdan önce samsuna gittim üçlü testi istemiyorum deyince doktor doğru düzgün bakmadı bile 2 hafta sonra gel detaylı bakalım dedi sinirim alt üst oldu ikizlerde 17.haftada baktırmıştım ben.o yüzden buradakine gidicem.

Kadiş ; olsun bitanem şart değil prof ve olması bana kalsa benim doktor baksın ama o hep 2. bir göz istiyor o yüzden gideceğim.

Sağlıcakla dünyaya gelsinde kız erkek fark etmez gerçi :nazar::nazar:
Ama bişi diyeyim kızlar farklı oluyor,giydiriyorsun süslü püslü kıyafetleri,tokaları,ayakkabıları :nazar:fıstık gibi oluyorlar

aman abla daha güzelmiş eskiden valla şimdi telaşı tedirginliği hiç bitmiyor ki :52:

elimizdekiyle yetiniyoruz işte canım.bayramdan önce samsuna gittim üçlü testi istemiyorum deyince doktor doğru düzgün bakmadı bile 2 hafta sonra gel detaylı bakalım dedi sinirim alt üst oldu ikizlerde 17.haftada baktırmıştım ben.o yüzden buradakine gidicem.

Öylede en azından herşeye karşı hazırlıklı olma gibi şansın var,birde o dönemlerde ultrason da yeni yeni kullanılıyordu 2 kere girmiştim bende :emir_bebek:

benim de boş, zaten Dep'de cevap neyin vermedi :14: atacam kendimi bir yerlerden bana uygun bir yer bulun :14: çırağan sarayı, dolmabahçe sarayı gibi, eee malum insan pirenşeş olunca havalı bir yerlerden atlayası geliyor :27:

benim de boş, zaten Dep'de cevap neyin vermedi :14: atacam kendimi bir yerlerden bana uygun bir yer bulun :14: çırağan sarayı, dolmabahçe sarayı gibi, eee malum insan pirenşeş olunca havalı bir yerlerden atlayası geliyor :27:

saraylarıma müzelerime dokundurtmaaaaaaaam :47::47::47:

(işsiz arkeolog modu):43::43::43::43:

az önce ki action'lı konuya "ceviz getirem yirsin?" yazacaadım, Mune geldi asma kilit taktı :52:

sen gelen mesajlara cevap vermiyormuşsun
o yüzden sana mesaj gönderilmiyor artıkın :27::27::27:
Müdürü takip et diyecedim.:27:
Olay var:ssz:

Beyaz saray olmamı:ssz:
Bizde cenazeyi alma bahanesiynen Amerikanyayı görmüş olurduk:ssz:
Töbe bismillah:19:

hah işte sevgili geyik topiği halkım; şekil 1-A daki arkadaşa böbrek taşı diyebilürük :27: kendisi beyaz sarayı görme uğruna harcadı beni :27: ordan nasıl atlayacam kızaam yaklaşırsam fururlar beni, ha dersen ki ben senin için kalkan olurum, oval ofisi sana ayarlarım bak o zaman olar :27: kalkan ol bana parkuşum :27:

Kızım senin zati uçankuştan haberin var forumda.
Seyyahım hep kaçırıyor olaylı konuları, ona haber vereceedim:ssz:
Tabi seyyah buraya gelene kadar:ssz:

soru sorarsın da bilmiyorum parkon hanım derim bende görürsün sen :47:

sen gelen mesajlara cevap vermiyormuşsun
o yüzden sana mesaj gönderilmiyor artıkın :27::27::27:

bi msj at bak neler yazıyorum ben :1:

ofiş depreşif seninle kankalığını bitrme kararı aldı onun gibi mikemmel bi insanla yapamam diyor ona layık değilim diyor eziğim ben diyor pirenşeş sendromu var onda diyor daha neler neler :6:

bir ağız tadıyla atlattırmadın ha seyyah :14:
pencereden at beni in aşağı tut beni şeysi geldi aklıma
iğrencim ya
gül gibi apartımanın nesini beğenmedin saraydı apartmandı netcen
atla işte camdan :27::27:

biz bu kadar azimle eninde sonunda görücez merak etme
hiç olmadı sılayı feda edicem