Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kadesa parkon office okypete ablalar hanım , mune , egem teyzeler alacağınız olsun durmam daha buralarda :19:
Ben özlemiştim oysaki sizi :14:

:27:

kadesa parkon office okypete ablalar hanım , mune , egem teyzeler alacağınız olsun durmam daha buralarda :19:
Ben özlemiştim oysaki sizi :14:

:27:

Sen hala bize teyze mi diyorsun, çıkar o dilini biber süreyim:60::60::60:
Gidince hafızanda gitmiş senin, Egem, Hanım ve ben ablayız, özellikle parkon teyze, 65 yaşında kadına abla denmez teyze denir:ssz:
kadesa'yla office'de teyze diyebilirsin:51:

Gidince hafızanda gitmiş senin, Egem, Hanım ve ben ablayız, özellikle parkon teyze, 65 yaşında kadına abla denmez teyze denir:ssz:

En acı biberi sürelim müdürüm bize teyze diyor baksana :30::30: öylemiyiz ki sanki çıtır kızlarız daha sen egem ve ben :32::32: parkon teyze kadiş teyze office teyze var dimi yani :6::6: onlar otursun örgü örsünlerr

Ne örüyonnnnn bakalımmm :6::6::6:

Collumda banlanmışşş :44: kaç gün cezası var acaba :5:
1 günmüş ablam cezası.:5:
Akşama gelir.
Sana fotoğrafımı yükleyip cevap vereyim müdürüm.
$tatli_kiz_resimleri12.webp

En acı biberi sürelim müdürüm bize teyze diyor baksana :30::30: öylemiyiz ki sanki çıtır kızlarız daha sen egem ve ben :32::32: parkon teyze kadiş teyze office teyze var dimi yani :6::6: onlar otursun örgü örsünlerr

Ne örüyonnnnn bakalımmm :6::6::6:

Çorapppp :1::1:
Öyle sıkıldım ablacm nasılsınnn teyze değil abla :27::27::27:

Niye banlandı yahuuu neyse çabuk gelecekmiş sevindim :32::32:
Babababbaaaa sevgi kelebeği olmuş parkonum :8::8:

Akşam tehlikeli bir konu vardı ablam,kaldırıldı:ssz:
Arkadaş sevgilisiyle yatıyomuş,bişeyler soruyodu:9:Tabi iş geyiğe dönmüş,epey banlanan oldu.:ssz:
Bende zavallı seyyahımın hiç olaylı konulardan haberi olmuyo diye onu aranıyodumda cevap yazamadıydım:9:
İyiki yazamamışım:9:

Akşam tehlikeli bir konu vardı ablam,kaldırıldı:ssz:
Arkadaş sevgilisiyle yatıyomuş,bişeyler soruyodu:9:Tabi iş geyiğe dönmüş,epey banlanan oldu.:ssz:
Bende zavallı seyyahımın hiç olaylı konulardan haberi olmuyo diye onu aranıyodumda cevap yazamadıydım:9:
İyiki yazamamışım:9:

Desene kaçırdımmm gerçi akşamları gelmiyorum artık eskisi gibi :ssz::ssz:
Geyiğe kaydıysa kıyım olmuştur tabi,giden gitti.
İyiki yazmamışsın sende giderdin yoksa.
Seyyahın nickimi değişti banamı öyle gelliyor bir yerde biri yazmışta başka nickti tabi

Desene kaçırdımmm gerçi akşamları gelmiyorum artık eskisi gibi :ssz::ssz:
Geyiğe kaydıysa kıyım olmuştur tabi,giden gitti.
İyiki yazmamışsın sende giderdin yoksa.
Seyyahın nickimi değişti banamı öyle gelliyor bir yerde biri yazmışta başka nickti tabi

Evet ablam,kendini dante yapmış ama ben hala seyyah diyom:1:

Back
X