- 20 Mart 2008
- 141.997
- 214.011
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kaynana olmayalım vazgeçtim ben![]()
Birde burada da değil ki,iş garantisi yok ne yapacak peki bu kadar yıl emek vermiş üniversite bitirmiş birde bunun üstüne master yapıyoryani..Neymiş efendim seviyorlarmış birbirlerini..
Sordukları sorular kızınada garip gelmiştir bence abla .Bu konuyu babasıda bende çok konuştuk,iyi yada kötüşeyleri anlattık hep kendisine,şu anda zaten kafası karışık bir durumda işte gidene kadar düşünsün ona göre karar versin.Ailesi ile tanıştı zaten bende oğlanı gördüm,h,ç beğenmedim yakıştıramadım evladıma.Bunu annelik içgüdüsü diye düşünmeyin sakın,yakışsalar inanın tamam derdim ama yokk işte ya yokk .Aile sinir bozucu şeyler sormuşlar bizler hakkında yani sorulmaz bunlar ..Zaten mezun olsun işe girmeden ous asla dedi vermem dedi uzatmaya gayret edecez herhalde.Nsıl bir hata yaptı ya anlamıyoruz o kdar fark varki nasıl çözülcek bilmiyorum.
Evlenirlersede bizle yaşasınlarBiz kaynana olmayalım vazgeçtim ben![]()
Bu konuyu babasıda bende çok konuştuk,iyi yada kötüşeyleri anlattık hep kendisine,şu anda zaten kafası karışık bir durumda işte gidene kadar düşünsün ona göre karar versin.Ailesi ile tanıştı zaten bende oğlanı gördüm,h,ç beğenmedim yakıştıramadım evladıma.Bunu annelik içgüdüsü diye düşünmeyin sakın,yakışsalar inanın tamam derdim ama yokk işte ya yokk .Aile sinir bozucu şeyler sormuşlar bizler hakkında yani sorulmaz bunlar ..Zaten mezun olsun işe girmeden ous asla dedi vermem dedi uzatmaya gayret edecez herhalde.Nsıl bir hata yaptı ya anlamıyoruz o kdar fark varki nasıl çözülcek bilmiyorum.
Hep böyle oluyor zaten, aşk devreye girdi mi biz kadınların ayakları yerden kesiliyor, çok sonra mantık devreye giriyor. Bence de uzatın madem, iyice tanısınlar birbirlerini, evlilik işini iyice düşünsünler...
Sevgi her şeyi halletmiyor ki...
O hatayı yapmasın diye uğraşıyoru bizde,uzması lazım bu işin yada orada kesin sözümüzü söyleyeceğiz.
Bir dahada ağızlarını açmasınlar,çok ısrarcı davranıyorlar bide ona da sinir oluyoruz.
Şİmdiden adını koyalım diyorlarmış.
Ben onlara varyaa ne diyeyim şimdi.
Damat aday adayını tenhada kıstır abla![]()
Kıstıramıyosan çekle bana getir, boyunun ölçüsünü alalım![]()
O hatayı yapmasın diye uğraşıyoru bizde,uzması lazım bu işin yada orada kesin sözümüzü söyleyeceğiz.
Bir dahada ağızlarını açmasınlar,çok ısrarcı davranıyorlar bide ona da sinir oluyoruz.
Şİmdiden adını koyalım diyorlarmış.
Ben onlara varyaa ne diyeyim şimdi.
Oğullarının adı mı çıkarmış...
Abla sen kızı bu foruma üye yap, biraz BDV de takılsın belki vazgeçer...
Kıstıramıyosan çekle bana getir, boyunun ölçüsünü alalım![]()
Sordukları sorular kızınada garip gelmiştir bence abla .
Olayı her yönüyle anlattıysanız artık konuyu açmayın, kararı tamamen ona bırakın, ısrarla kötüledikçe cazip gelebilir.
Ablamda 4 yıllık erkek arkadaşını annemle tanıştırdığında sizin tepkilerinizi almıştı annemden.
Vazgeçmeye niyeti yoktu, ne zaman ki tamam kızım madem herşeye rağmen bu olsun diyosun, evlenin dediler, ablam o zaman düşünüp vazgeçmişti.
Umarım sizinkide böyle olur ablacım.
Evlenirlersede bizle yaşasınlar
Gece gündüz çalışıp bi köşk alak, damatlar, gelinler bizim gözetimimizde olsun![]()
Daha çok genç Hanım, evlatlarımızı olabildiğince mantıklı, kültürlü yetiştirmeye çalışıyoruz ama aşk başka birşey, içinde mantık barındırmıyor, birbirimizi seviyoruz evlenince mutlu olacağız diye düşünüyorlar ama şu da var ki evlilik iki kişilik olsa da iki kişi evlenince her iki ailenin sorumluluğu, gelenek görenekleri de yükleniyor omuzlara.
Bir anda kalabalık bir aileye dönüşüyorsun, ailelerin anlaşması çok önemli, gençlerin evlilik hayatına direkt müdahale edilmese büyükler sadece büyüklük vazifelerini yapsa farklılıklar belki o kadar göze batmaz fakat evliliğin içinde aktif oldukları anda herşey arap saçına dönüyor, huzursuzluğundan ve üstü kapalı anlattıklarından anladığım kadarıyle delikanlının ailesi evlilik olması durumunda evin evliliğin ortasına bomba gibi düşecek, kızının üzülmesi sizi üzecek, çocuklar anlamıyor, evlendirince onun sorunu onun sorunu olmuyor, bizimde sorunumuz, üzüntümüz oluyor.
Şimdilik çok üstelemeyin, çalışmaya başlasın, nasılsa bu kız mezun olunca sizinle oturacak değil mi? Birlikte olunca iki aile arasındaki farkları daha çok analiz etmeye başlar.
Akıllı bir kız er geç senin gördüklerini görecektir o da.
Onada garip gelmiş tabiki,ama bizde çıldırdık parkonum nasıl olur diye.Babasıda öyle dedi zaten iyi kötü herşeyi söyledik karar senin hayat senin dedik.İleride pişman olursan bunun geri dönüşüyok artık diyede nasihatımızı verdik.
Tek umudum o inşallah vazgeçer kararından,sonradan pişmanlık duymasında ben ne yaptım diye eğer evlilik olursa sorun olacak biliyorum.
Munecim ne kadar mantıklı yetiştirsekte işteel oğlu gelip böyle değiştiriyor düşünceleri,tek kişiyle evlenmiyorlar işte hep arkalarında çok kalabalık bir ailesi var öbür tarafın.Evladım üzülürse ben kahrolurum duramam buralarda,onun üzülmesine içim haz etmez ki..Düşman olurum onlara sonra,bilmiyorum ya kafam o kadar kötüki tansiyon fırlıyor bazen ağlıyorum sızlanıyorum.
Bizimle kalacak geldiği zaman iş başvuralarını yapacak biraz dinlenir toparlanır bu arada tabi.
İnşallahh munecim,zaten oda farkında aradaki seviyeyi görüyor biliyor kendide diyor bunu..
Evliliklerde eşlerin uyuşması kadar ailelerin de uyuşması önemliUmarım ters tepmeden sıyrılmayı başarırsınız ablam
![]()
20 li yaşlarda ben ailesi ile evlenmiyorum ki, sevdiğimle evleniyorum diye düşünüyorsun ama sevdiğinin ailesi ile de evleniyorsun...
Oğullarının adı mı çıkarmış...
Abla sen kızı bu foruma üye yap, biraz BDV de takılsın belki vazgeçer...
O zaman kesin vazgeçer![]()
Hanım tanışır tanışmaz hemen kestirip atma, kızın seviyorum demeseydi, aile kendi kendine gelin güvey oluyor olsaydı kestirip at derdim ama işin içinde kızın var, kestirip atarsanız tepki gösterebilir, aileyi değilde erkek arkadaşını tanımak için uğraşmadığınızı söyleyip ani bir kararla ben evleneceğim diyebilir, ılımlı, sakin ve akılcı yaklaşın, insan söz konusu kendi evladı olunca panikliyor, senin şu andaki ruh halini anlıyorum ama dikkatli hareket etmekte fayda var inan.
Evliliklerde eşlerin uyuşması kadar ailelerin de uyuşması önemliUmarım ters tepmeden sıyrılmayı başarırsınız ablam
![]()