Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

müdürüm sen o maviş maviş profilinle ard arda mesajlar atıyorsun da
biz garikan kk halkı hemen cevap veremiyoruz:31::31::31:
yok ki şöle fasfakirinden bi proluk hediye edecek arkadaşımız

depreşifim, kadişim, parkuşum neredesiniz yaw :26: :14:

teşekkürler kk, bu sayede gelecekte ki gelinime değil 22 bilezik, 2 çeyrek bile takmamı engellediğin için :27: hayat tecrübesi gibisin BDV :27:

Ahhh ahhh topik öksüz yetim kalmış:ssz:
Hanım, Dante size geyiğe sahip çıkma plaketi vereceğim ama henüz plaketin modeline karar veremedim:51:

Hanım, Dante size geyiğe sahip çıkma plaketi vereceğim ama henüz plaketin modeline karar veremedim:51:

ah ah ben 1 haftadır evdeyim raporluyum ama kafamı kaldırmıyorum ki ablacım.

kronik astım bronşitim varmış hortladı birden 1 aydır mücadele halindeyim o yetmedi ilaç almamaya direndiğim için onun yan etkisi olarak orta kulak iltihabı oldum onun ağrısı herşeyden betermiş hala sol kulağım tıkalı zaten o da yetmedi idrar yolları iltihabı oldum :( hepsini aynı anda geçriyorum çok güçlü ilaçlar ya da iğneler de kullanamıyorum hamilelikte verilebilen antibiyotik ve ağrı kesiciler ile ayaktayım berbat durumdayım ama yine de şükür Allah daha kötüsünü vermesin.

öpüyorum hepinizi.

kronik astım bronşitim varmış hortladı birden 1 aydır mücadele halindeyim o yetmedi ilaç almamaya direndiğim için onun yan etkisi olarak orta kulak iltihabı oldum onun ağrısı herşeyden betermiş hala sol kulağım tıkalı zaten o da yetmedi idrar yolları iltihabı oldum :( hepsini aynı anda geçriyorum çok güçlü ilaçlar ya da iğneler de kullanamıyorum hamilelikte verilebilen antibiyotik ve ağrı kesiciler ile ayaktayım berbat durumdayım ama yine de şükür Allah daha kötüsünü vermesin.

öpüyorum hepinizi.

Canım çok geçmiş olsun:26:Acil şifalar diliyorum kendine ve kızına dikkatet:16:

Geçmiş olsun kadesa:50: üzüldüm bak şimdi, yakınlarında seninle ilgilenecek birileri var mı?
Bu halinle hem çocuklarla ilgilenip hem ne yiyecekler diye düşünmek zorunda kalmıyorsundur umarım:(((

parkon'unda sesi soluğu çıkmıyor, sizi bdv'de geyik yaparken göremeyince anlamam lazımdı.

Geçmiş olsun allah şifa versin keyifli sohbetlerinize pek katılmıyorsam da okuyorum her zaman ,sevgiler.....

nerde bu devlet nerde bu millet nerde bu kadiş parkon diğerleri dicedim ki kadişin mesajı okudum
en azından mazaretleri var

öpüyorum hepinizi.

oy bebeğim çok geçmiş olsun hiçbişi düşünme tutuştur işleri ousun eline yan gel yat
yapmazsa söle küren sapıyla geliriz:41::41::41::41:

Canım çok geçmiş olsun:26:Acil şifalar diliyorum kendine ve kızına dikkatet:16:

canım çok teşekkürler diikat ettikçe bu hale geldim zaten :)

Geçmiş olsun kadesa:50: üzüldüm bak şimdi, yakınlarında seninle ilgilenecek birileri var mı?
Bu halinle hem çocuklarla ilgilenip hem ne yiyecekler diye düşünmek zorunda kalmıyorsundur umarım:(((

parkon'unda sesi soluğu çıkmıyor, sizi bdv'de geyik yaparken göremeyince anlamam lazımdı.

ablacım annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz sağ olsun hep yanımda çocuklarla ilgileniyor eşimde çok yardımcı zaten. bronşit değil de bu kulak iltihabı çok beter bi şeymiş sol tarafım felç olmuş gibi.

parkonu bende ne zamandır görmedim özledim onu da.

Geçmiş olsun allah şifa versin keyifli sohbetlerinize pek katılmıyorsam da okuyorum her zaman ,sevgiler.....

esel çok teşekkürler.

nerde bu devlet nerde bu millet nerde bu kadiş parkon diğerleri dicedim ki kadişin mesajı okudum
en azından mazaretleri var

oy bebeğim çok geçmiş olsun hiçbişi düşünme tutuştur işleri ousun eline yan gel yat
yapmazsa söle küren sapıyla geliriz:41::41::41::41:

canım sağolasn..ous da perişan oldu biri bitmeden diğeri başladı 30 yıllık hastalık biriktirmişim meğer :)

dün mail attım daha dönmedi, bende merak ediyorum.

canım çok teşekkürler diikat ettikçe bu hale geldim zaten :)

ablacım annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz sağ olsun hep yanımda çocuklarla ilgileniyor eşimde çok yardımcı zaten. bronşit değil de bu kulak iltihabı çok beter bi şeymiş sol tarafım felç olmuş gibi.

canım benim çok geçmiş olsun, inşallah daha fazla uzamaz.

Back
X