Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ahhh ahhh topik öksüz yetim kalmış:ssz:
Hanım, Dante size geyiğe sahip çıkma plaketi vereceğim ama henüz plaketin modeline karar veremedim:51:

Müdürüm en afillisinden olsun plaketimiz :52: kıskansınlar sonra bizede ver diye verme ama :1:

ah ah ben 1 haftadır evdeyim raporluyum ama kafamı kaldırmıyorum ki ablacım.

kronik astım bronşitim varmış hortladı birden 1 aydır mücadele halindeyim o yetmedi ilaç almamaya direndiğim için onun yan etkisi olarak orta kulak iltihabı oldum onun ağrısı herşeyden betermiş hala sol kulağım tıkalı zaten o da yetmedi idrar yolları iltihabı oldum :( hepsini aynı anda geçriyorum çok güçlü ilaçlar ya da iğneler de kullanamıyorum hamilelikte verilebilen antibiyotik ve ağrı kesiciler ile ayaktayım berbat durumdayım ama yine de şükür Allah daha kötüsünü vermesin.

öpüyorum hepinizi.

Kadişim çok geçmiş olsun,umrım en kısa zamanda toparlarsın :48::48: kendine ve yeğenimize iyi bak olurmu :38:

ah müdürüm ah, işte ben olmayınca birkaç gün topik böyle bomboş kalmış :50: neyse birkaç güne toplanırız inşallah geri :27:

kadişim çok geçmiş olsun kuşum, dikkat et kendine :16:

VALLA BILE BEN SAP GBI KALDIM ORTALIKTA:1: BI GEYIK YAPACAK YERIM BILE YOK NEREYE TAKILMAK ISTESEM YAPAMYORUM BAKIYORUM HERKES KONUYU PISIRMIS COKTAN ARAYA NASIL GIREYIM BILEMIYORUM :26::ssz:

VALLA BILE BEN SAP GBI KALDIM ORTALIKTA:1: BI GEYIK YAPACAK YERIM BILE YOK NEREYE TAKILMAK ISTESEM YAPAMYORUM BAKIYORUM HERKES KONUYU PISIRMIS COKTAN ARAYA NASIL GIREYIM BILEMIYORUM :26::ssz:
atla gitsin kız ne utanıyon:27:

Back
X