Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

tabi var buyrunn :27:
(topik sanki üstüme tapulu:27::27:)
Bu topik kamu malı, herkes özgürce sahiplenebilir:34:

VALLA BILE BEN SAP GBI KALDIM ORTALIKTA:1: BI GEYIK YAPACAK YERIM BILE YOK NEREYE TAKILMAK ISTESEM YAPAMYORUM BAKIYORUM HERKES KONUYU PISIRMIS COKTAN ARAYA NASIL GIREYIM BILEMIYORUM :26::ssz:

Bizim topiğimize konunun ortasına dalabilirsiniz rahat rahat:42:

--------------------------------

Hey siz:3: yazdıklarımı merak ettiniz değil mi:)))hemen arkamdan gelmişler, sizi meraklılar sizi:60::60::60:

VALLA BILE BEN SAP GBI KALDIM ORTALIKTA:1: BI GEYIK YAPACAK YERIM BILE YOK NEREYE TAKILMAK ISTESEM YAPAMYORUM BAKIYORUM HERKES KONUYU PISIRMIS COKTAN ARAYA NASIL GIREYIM BILEMIYORUM :26::ssz:

bende aynıyım nereye gitsem kendimi yetim gibi hissediyor sessiz sedasız çıkıyorum sonra :43:

Bu topik kamu malı, herkes özgürce sahiplenebilir:34:

Bizim topiğimize konunun ortasına dalabilirsiniz rahat rahat:42:

--------------------------------

Hey siz:3: yazdıklarımı merak ettiniz değil mi:)))hemen arkamdan gelmişler, sizi meraklılar sizi:60::60::60:
Ay çok sevindim:52:O zaman bu topik benim:21::21:

Topiği yeni keşfedenler, önceden keşfedipte içeri girmeye çekinenler veeeee topiğin yılmaz koruyucuları hepinize tünaydın:52:

Yoğun birgün beni bekliyor, bir sürü bildirim gelmiş, şartlar çetin, işler çok, sizlerle ağzı tadıyla laflayamadan işe koyulmam lazım.
Bir ara toplanalımda sohbet edelim:34:

Selamm :3::3:

Topiği yeni keşfedenler, önceden keşfedipte içeri girmeye çekinenler veeeee topiğin yılmaz koruyucuları hepinize tünaydın:52:

Yoğun birgün beni bekliyor, bir sürü bildirim gelmiş, şartlar çetin, işler çok, sizlerle ağzı tadıyla laflayamadan işe koyulmam lazım.

Selam müdürüm:3::3: bugün çok ekşınlıydı :1: tahmin ediyorum yoğunsundur bugün :16:

senin peşini bırakmıyorum Mune abla,kaçısın yok :52: hoşbuldum :71:

Selamm :3::3:

merhaba ben Esmer :17:

Selam müdürüm:3::3: bugün çok ekşınlıydı :1: tahmin ediyorum yoğunsundur bugün :16:

bir erkek dadanmış siteye,küfür edip çıkmış :53:
Allah'ından bulsun pislik. :19:

munecim buarada sana kustum gecen bana engel atmissin giremedim 2gun :9: biliyorum sebebini ama o an herkese kizgindim oyuzden oyle davranmistim :ssz:

Back
X