Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ama bedenlerde boyda önemli:17:Boy uzadıkça beden büyüyor:27:Senin boy bayağı uzundu yanlış hatırlamıyorsam:23:

Hiçte bayağı değil, 1.73 üm ben :5: Gayette kısa :5: Öffff :30:
Sabah uçağıyla gelip senin kayseri yağlamasını yiyip akşam uçağıyla dönme planım var yakın zamanda heee aklında olsun :14:

O değil de ben şimdi anlıyorum bu çok mesaj sayısı olanların nasıl olduğunu :21: Burda sohbete dala dala :9:

Müdürüm xs'nin gerçek sırrını vermelisin, gelinlik giyeceğiz afakanlar basıyor bana :30:

Cool müdürün dediğini yap, gittiği yoldan gitme:51:
Boyun uzunsa çok zayıflık yakışmaz.
Zaten düğün arefesi stresli oluyor insan ister istemez, haliyle kiloda veriliyor.

Beni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini :27:

Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:
bende diyorum sırtımda bir acı var. meğer pıçaklanmışım pıtırcık tarafından:27:

O değil de ben şimdi anlıyorum bu çok mesaj sayısı olanların nasıl olduğunu :21: Burda sohbete dala dala :9:
Sende hiç fena değildsin yeni üyesin 3bine aşkın mesajın var:23:Bize yetişirsin:52:
Hiçte bayağı değil, 1.73 üm ben :5: Gayette kısa :5: Öffff :30:
Sabah uçağıyla gelip senin kayseri yağlamasını yiyip akşam uçağıyla dönme planım var yakın zamanda heee aklında olsun :14:

:63:Biz ne yapalım ben 1.66yım:5:
İnşaallah canım beklerim ama haber ver hazırlanayım:48::52:

Son düzenleme:
Boşuna mı lipolazer diye yırtınıyoz burda:43:

Bak tam kasık bölgenden ölç..Yani kasık ve basen bölgenin ölççen bir bacapını..Aha işte tam orası o kadar cm:43:

Diz kısmım o kadar değil heralde :63:
Orası da 41 cm :60:

41 mi ? :ssz: Benim şehrin plaka kodunu yapmışsın :ssz::1:

Bunların hepsi geyikçi, sabahtan akşama kadar bıcır bıcır konuşurlar:ssz:

Onlar olmasa forumun mesaj sayısı da çoğalmaz dimi ama :27:

bende diyorum sırtımda bir acı var. meğer pıçaklanmışım pıtırcık tarafından:27:

oky,
hoşgeldin, gel gel topik hatun görsün:16:

Ayyy tolin altta gri gri bakıyor, tolin sık dişini banın bitince sende gelirsin:ssz:

Cool müdürün dediğini yap, gittiği yoldan gitme:51:
Boyun uzunsa çok zayıflık yakışmaz.
Zaten düğün arefesi stresli oluyor insan ister istemez, haliyle kiloda veriliyor.

Salçalı ekmek yesem o da kilo yapar mı acaba abla :1:

Boşuna mı lipolazer diye yırtınıyoz burda:43:

Bak tam kasık bölgenden ölç..Yani kasık ve basen bölgenin ölççen bir bacapını..Aha işte tam orası o kadar cm:43:

Diz kısmım o kadar değil heralde :63:
Orası da 41 cm :60:

Mezroyu bulamadim:1: en kalın yeri olccem yani, bulunca olcucem merak ettim:9:

Back
X