Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de muhtemel arazi şartları dahilinde 3 öğün konserve yiyiyor![]()
Ama bedenlerde boyda önemliBoy uzadıkça beden büyüyor
Senin boy bayağı uzundu yanlış hatırlamıyorsam
![]()
Müdürüm xs'nin gerçek sırrını vermelisin, gelinlik giyeceğiz afakanlar basıyor bana![]()
Bacak ölçün![]()
Çok merak ettim bacagimi ölccem
Basen nedir bilmem zaten![]()
O değil de ben şimdi anlıyorum bu çok mesaj sayısı olanların nasıl olduğunuBurda sohbete dala dala
![]()
bende diyorum sırtımda bir acı var. meğer pıçaklanmışım pıtırcık tarafındanBeni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini
Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:
Evlenirse düzelir inşaallah![]()
Sende hiç fena değildsin yeni üyesin 3bine aşkın mesajın varO değil de ben şimdi anlıyorum bu çok mesaj sayısı olanların nasıl olduğunuBurda sohbete dala dala
![]()
Hiçte bayağı değil, 1.73 üm benGayette kısa
Öffff
Sabah uçağıyla gelip senin kayseri yağlamasını yiyip akşam uçağıyla dönme planım var yakın zamanda heee aklında olsun![]()
Boşuna mı lipolazer diye yırtınıyoz burda
Bak tam kasık bölgenden ölç..Yani kasık ve basen bölgenin ölççen bir bacapını..Aha işte tam orası o kadar cm
Diz kısmım o kadar değil heralde
Orası da 41 cm![]()
Bunların hepsi geyikçi, sabahtan akşama kadar bıcır bıcır konuşurlar![]()
bende diyorum sırtımda bir acı var. meğer pıçaklanmışım pıtırcık tarafından![]()
bende diyorum sırtımda bir acı var. meğer pıçaklanmışım pıtırcık tarafından![]()
Sende hiç fena değildsin yeni üyesin 3bine aşkın mesajın varBize yetişirsin
![]()
Cool müdürün dediğini yap, gittiği yoldan gitme
Boyun uzunsa çok zayıflık yakışmaz.
Zaten düğün arefesi stresli oluyor insan ister istemez, haliyle kiloda veriliyor.
Yemek yapmayı da bilmiyorum ki nasıl düzelecek
Doritos reklamında Cem Yılmaz diyordu ya, biz satıcı değil yiyiciyiz amirim-yesenize oğluuuuum
Bende yapıcı değil, yiyiciyim![]()
Boşuna mı lipolazer diye yırtınıyoz burda
Bak tam kasık bölgenden ölç..Yani kasık ve basen bölgenin ölççen bir bacapını..Aha işte tam orası o kadar cm
Diz kısmım o kadar değil heralde
Orası da 41 cm![]()
Bana xs deme. gördüğümü pıçasklarım.Hoşgeldin okim..
Naber xs ler?
Çoğalıyoruz gördüğünüz üzre, örgütledim tüm L'leri![]()