Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Straplez istemiyorum abla, ben romantik gelinlikleri seviyorum :31: Kate gibi, grace gibi :31:

Topiğine girmiştim ama reklam bildirimi sebebiyle girmiştim, biri senin topikte reklam yapmaya kalkmış:ssz:
Bir ara sakin kafayla girer bakarım, tarzını anlayayım, olmadı bende eklerim fikir olsun diye, gerçi çok model olunca iyice aklın karışmaz mı:26:

Müdürüm, engin bilgilerinize dayanarak birşey aklıma geldi onu sorabilirmiyim, didimde barbar vardı hala duruyormu ? Tan çıkardı hani meşhur olmadan önce :30:

Müdürüm, engin bilgilerinize dayanarak birşey aklıma geldi onu sorabilirmiyim, didimde barbar vardı hala duruyormu ? Tan çıkardı hani meşhur olmadan önce :30:

Barbar??? Valla inan bilmiyorum, bu konuda engin bilgilerim sınıfta kalır:60:
Hiç duymadım, görmedimde, adı değişmiş olabilir, birçok işletme el değiştiriyor çünkü:ssz:

Kib dedin de aklıma geldi geçenlerde kibi bilmiyordum gene böyle bir topikte dalgaya aldılar ben dedim ben kibi kendine iyi bak diye biliyorum dedi onlarda evet sevdiğin kişiyi kibliyorsun demişti :1::1::1: Rezilliğin daniskası yalnız. Çömez oldugum nasılda meydana çıktı. Kimdi hatırlamıyorum söyleyen :9:

Topiğine girmiştim ama reklam bildirimi sebebiyle girmiştim, biri senin topikte reklam yapmaya kalkmış:ssz:
Bir ara sakin kafayla girer bakarım, tarzını anlayayım, olmadı bende eklerim fikir olsun diye, gerçi çok model olunca iyice aklın karışmaz mı:26:

Çok teşekkür ederim ablacığım :38: Yollamışsın reklam yapanı zaten farkettim :10:
Ben romantik ve asil gelinlikleri seviyorum. Dantel-bolca dantel, ama gözyormayan...Uzun upuzun duvaklar, uçuşan tüller, hatta duvakta etekte incecik tüylerden fiyonlar, küçük inciler. Böyle inmeyecek o gelinlik belden aşşağıya, akacak :31:

Barbar??? Valla inan bilmiyorum, bu konuda engin bilgilerim sınıfta kalır:60:
Hiç duymadım, görmedimde, adı değişmiş olabilir, birçok işletme el değiştiriyor çünkü:ssz:
Barlar caddesinde idi, barbar bar'dı adı, tan çıkıyordu senelerce çıktı sanırım :26:

Back
X