Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ne L olanlar yarıştı orada birazda güce bakıyor bu,niye patlacan topları ayol bişcik olmaz :27::27:

Ne güzel olurdu,okey günleri yapardık,51'i de çok iyi oynarım,hatta eşimide acayip yenerim genelde :27::27:tavladan çakmam kız tavlası biliyorum sadece

Bak onu bilmiyorum işte :1:

Sen hemen veriyorsun ama nevoşşş :27:

Taş takip edeceksin sadece :28:

Evet ablam yarın başlasam 1-2 ay içinde sizin gruptayım:51:Ama bugün yarın bir başlayamadım:9:Ama başlayacağım inşaallah:60:

Helal olsun Hanım,
konuş arkandayım, bunlar bizi xs görünce bir lokmada yutacaklarını sandılar, biz çevikiz, hızlı hareket ederiz, yakalamaya çalışanların elinden çabucak kaçarız:60:
Keklik gibi sekeriz:60:

------
Cool 101'i bilmiyorum, benim tek bildiğim 101 A101:9:

Abla doğu anadolu bölgesinde oynanıyormuş gidip öğrenelim :86:

Helal olsun Hanım,
konuş arkandayım, bunlar bizi xs görünce bir lokmada yutacaklarını sandılar, biz çevikiz, hızlı hareket ederiz, yakalamaya çalışanların elinden çabucak kaçarız:60:
Keklik gibi sekeriz:60:

------
Cool 101'i bilmiyorum, benim tek bildiğim 101 A101:9:

Bizi çok hafife aldılar müdürüm,:27::27: bilselerki hepsini cebimizden çıkarırız :52::52:bu seferde survivor'a başvurmak istiyorum kocamda destekliyor git hatun diyor :28: bide tşört yaptırcam kk yazdırıp :kkk:

Biz de iyi düşeriz..Böyle Löp diye..Düşeceğimiz yeri de iyi biliriz, xs'lerin üzerine:ssz::60:

Bizde gardımızı alırız şekerrr :27::27:

Bizi çok hafife aldılar müdürüm,:27::27: bilselerki hepsini cebimizden çıkarırız :52::52:bu seferde survivor'a başvurmak istiyorum kocamda destekliyor git hatun diyor :28: bide tşört yaptırcam kk yazdırıp :kkk:

Bizde gardımızı alırız şekerrr :27::27:

Abla yanında beni de götürsene ya, survivora gidenler bi deri bi kemik kalıyo :60:

Hanım,
benim eşim hiç anlamaz okey vs, kayınpederim meraklıdır okeye, her yaz gittiğimizde mutlaka okeye oturtur beni, onu tek yenebilen benim, okeyleri çift çift çekerim, birde onlardan gözlük yaparım oyunu bitirirken, çok hoşuna gider, tüm yöre halkını dolanır bizim gelin beni yendi okeylersen gözlük yaptı der:60::60:
Bir ara hergün okey, 51 oynardım, gırgırına tabii, kızı okey masasında doğuracaktım, doğum yaptığım güne kadar okey oynadım:37:
Tavlayı da bildiğin erkek tavlası olarak öğrendim kayınpederimden, asker emeklisi o da, haliyle tavla öğreneceksin deyince gelin olarak sıkıyorsa öğrenme:60:

Canım takılıyoruz:29:
Bana abla veya nevo-nevoş diyebilirsin:29::54:

Teşekkür ederim :21::21: Hanım abla takılmadığı için bu konuya ona diyorum ama başka ablaları tanımadan demek istemedim. Sorun yapan olabilir. :31:

Med ablan bıçağını biliyor bak, her ay 4 kg alman lazım, yağ değil hee kas olarak yoksa kodoman olamazsın :31:

Ya cool cum açma şu kodoman konusunu bence gene sıkıntı çıkmasın. :26::26::26: :30:

Back
X