Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bayanlar ben biraz gripliyim de biraz dinlensem iyi olacak :5::5::5::5:

Geçmiş olsun yat dinlen sen hemen sabah ta dinç gel :16:

Evet ablam yarın başlasam 1-2 ay içinde sizin gruptayım:51:Ama bugün yarın bir başlayamadım:9:Ama başlayacağım inşaallah:60:

Sen hemen yemek ediliğini bırak spor bölümüne geç nevoşşş :27::27:

Abla yanında beni de götürsene ya, survivora gidenler bi deri bi kemik kalıyo :60:

Gelcenmi götüreyim senide atla züpürgeme :10::10: dolabındaki kıyafetleride getir satış ta yaparsın gitmişken :27::27:

Çocukları bırakacak yerim olsa bende gelirdim:26::60:

Beyzade baksın işte :27::27:

Teşekkür ederim :21::21: Hanım abla takılmadığı için bu konuya ona diyorum ama başka ablaları tanımadan demek istemedim. Sorun yapan olabilir. :31:

Kıyamam ya, korkuttuk çocuğu :1:
Rahat rahat diyebilirsin..Nickleri genelde kısaltarak kullanıyoruz zaten :)

Ben de un ile oklava mı alayım:60:
Dur ya zayıflamaya gidiyoruz orda çiğ balık falan yemek zorunda kalır zayıflarız:60:

Un veriyolar orda bi gıdımcık, oklavanı kap gel :60:

Hanım,
benim eşim hiç anlamaz okey vs, kayınpederim meraklıdır okeye, her yaz gittiğimizde mutlaka okeye oturtur beni, onu tek yenebilen benim, okeyleri çift çift çekerim, birde onlardan gözlük yaparım oyunu bitirirken, çok hoşuna gider, tüm yöre halkını dolanır bizim gelin beni yendi okeylersen gözlük yaptı der:60::60:
Bir ara hergün okey, 51 oynardım, gırgırına tabii, kızı okey masasında doğuracaktım, doğum yaptığım güne kadar okey oynadım:37:
Tavlayı da bildiğin erkek tavlası olarak öğrendim kayınpederimden, asker emeklisi o da, haliyle tavla öğreneceksin deyince gelin olarak sıkıyorsa öğrenme:60:
İşte bu gerginlikleri hep konserveden abla. Salata normal yemek yeseler böyle aksi olmayacaklar :30:

Nico,
gidiyor musun?
Geçmiş olsun, Allah rahatlık versin:16:

Sen yemekleri yapardın orada, fazla çeşitte yok, balık tut nevoş pişirsin, deniz suyuyla pilav...Balıkları ben tutacağım :52:
Yok ben orda yemek yapmıyacağım sonra kilo veremeyiz:60:

Gelcenmi götüreyim senide atla züpürgeme :10::10: dolabındaki kıyafetleride getir satış ta yaparsın gitmişken :27::27:

Abla ben yemek bölümünden nasıl kopayım:ssz:Kilolarımla yaşamaya karar verdim:60:

Kıyamam ya, korkuttuk çocuğu :1:
Rahat rahat diyebilirsin..Nickleri genelde kısaltarak kullanıyoruz zaten :)

Yok ben o olaydan sonra dersimi aldım medcezircim. Temkinliyim artık. Azıcık tırsmadım değil :1: Nick kısaltıyoruz diyorsun da çekirge samimi olanlar kısaltıyor demişti. Baksana bana millan nico dedi diye ajan olmadığım kaldı. Neyse :26:

Eskileri satmayaydım bak keşke, orda giyerdim :60:

Nevreste, bir daha düşün, Hanım azimli bir asker eşi, seni korur kollar ama Med, Med aç kalırsa seni yer :60:

Ahahhhahhha ahahhahahh hhhahahhahasdaljds :60:
Sesli gülüyorum :60:

Kaçırmışım bu mesajı :60:

İnsan eti hazımsızlık yapıyo müdür, açlıktan ölürüm daha iyi :60:

Yok ben o olaydan sonra dersimi aldım medcezircim. Temkinliyim artık. Azıcık tırsmadım değil :1: Nick kısaltıyoruz diyorsun da çekirge samimi olanlar kısaltıyor demişti. Baksana bana millan nico dedi diye ajan olmadığım kaldı. Neyse :26:

Boşver oldu öyle bi anlaşmazlık geçti gitti :34:

Bana med ya da medo diyebilirsin..
Anarşik ya da pazarlamacı da diğer lakaplarım :60:

Nico acemilere su yok bu forumda, kiril alfabesiyle yazmayı denesen:24:

Nico,
o konu orada kalsın gülüm, burdaki sohbetlere katılabilirsin, burayı özellikle açtım ki isteyen istediği gibi girip sohbet etsin diye, konu sahibesi olarak ben gözükürüm ama en çok kim sahip çıkıyor dersen Hanım nerdeyse hergün girer, office diye bir kardeşimiz var o da girer, rahatça gelin sohbet edin, biz olsakta olmasakta:34:

Back
X