Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Nico acemilere su yok bu forumda, kiril alfabesiyle yazmayı denesen:24:

Ya benim anlamadığım hadi millanı anladım sorun onlaydı da ben naptım arkadaş beni de dahil ediyorlar. Yok yere azarı yedim :18: Valla ben bilemedim de üzüldüm bu duruma ben çok. Kul senle de sorun oldu bi ara onu da farkettim. K.b sonuçta bi gece önce 3lü konuştuk.

Nico,
o konu orada kalsın gülüm, burdaki sohbetlere katılabilirsin, burayı özellikle açtım ki isteyen istediği gibi girip sohbet etsin diye, konu sahibesi olarak ben gözükürüm ama en çok kim sahip çıkıyor dersen Hanım nerdeyse hergün girer, office diye bir kardeşimiz var o da girer, rahatça gelin sohbet edin, biz olsakta olmasakta:34:

Kadesa parkon oky abla ve bende buranın dikili taşlarıydık ne çabuk unutulduk :14:

Bi çizme almaya gittim sohbet bu topice mi kaydı yahu
Yemek falan konuşulmuş bak tost yapıcam birazdan karnım acıktı iyice

:10:S beden olmadan gelmeyelim:63:Hatta '0' beden olalım:60:Orda net var mı:26:Arada hava atardık '0' beden olduk diye

Gerenk yok nete, tvden el sallarız tüm xs'lere :63:
Nide kaslarımızı neyin gösteririz :60:

Denemem mi 3 öğünümün bir öğünü insan etinden :60:

Ne didi bana gördün mü kuul ya, aç kalırsam nevoyu yermişim:43:

Med ve cool ablaları sizi düollaya davet ediyorum 2 hafta da en çok kiloyu kim verecek yarışıyormuyuz :56:

Ya benim anlamadığım hadi millanı anladım sorun onlaydı da ben naptım arkadaş beni de dahil ediyorlar. Yok yere azarı yedim :18: Valla ben bilemedim de üzüldüm bu duruma ben çok. Kul senle de sorun oldu bi ara onu da farkettim. K.b sonuçta bi gece önce 3lü konuştuk.

Benim için sıkıntı yok ablacığım, üzülme sende. Geçti gitti :38:

Gizli gizli patates sokalım, közleriz ateşte ne güzel sopaya sokup :39:
Vücudunuzu nişastayla dolduracaksınız yani, belden aşağınız patates gibi olur dönersiniz:51:

Diyorum size uzak durun bu hatundan, tekin değil:60:

Kadesa parkon oky abla ve bende buranın dikili taşlarıydık ne çabuk unutulduk :14:

Tari,
bu gece soğa yemezsen daha da yemezsin:4: çocuğum her yazdığıma ne diye alınıyorsun sen, Hanım Tari'ye bir el atmamız lazım, bir sen bir ben:51:

Vücudunuzu nişastayla dolduracaksınız yani, belden aşağınız patates gibi olur dönersiniz:51:

Diyorum size uzak durun bu hatundan, tekin değil:60:

Tari,
bu gece soğa yemezsen daha da yemezsin:4: çocuğum her yazdığıma ne diye alınıyorsun sen, Hanım Tari'ye bir el atmamız lazım, bir sen bir ben:51:

Ay teesüf edicem :43:
Et yiyiciye çıkacak adımız:19:

Back
X