Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bi çizme almaya gittim sohbet bu topice mi kaydı yahu
Yemek falan konuşulmuş bak tost yapıcam birazdan karnım acıktı iyice
Al bir 34 daha geldi :5::5::5::5::5::5::5:
Ohhh misss:56:Bizde tarihi adımızı yazdırırız kilo alıp geri döndüler diye:60:
İviiiiiiiiiiiiiiit :24:
Gerenk yok nete, tvden el sallarız tüm xs'lere :63:
Nide kaslarımızı neyin gösteririz :60:

Denemem mi 3 öğünümün bir öğünü insan etinden :60:

Ne didi bana gördün mü kuul ya, aç kalırsam nevoyu yermişim:43:
Yiyelim nevoşun eti lezzetlidir, çok güzel yemekler yapıp yedi o zamanında. Napalım orada oyunlar var-hedefler var. Aç ayı oynamaz. Hedefe giden her nevoş mübahtır :56:

Nico,
o konu orada kalsın gülüm, burdaki sohbetlere katılabilirsin, burayı özellikle açtım ki isteyen istediği gibi girip sohbet etsin diye, konu sahibesi olarak ben gözükürüm ama en çok kim sahip çıkıyor dersen Hanım nerdeyse hergün girer, office diye bir kardeşimiz var o da girer, rahatça gelin sohbet edin, biz olsakta olmasakta:34:

Senin neden forumun demirbaşlarından oldugunu şimdi anlıyorum :31: Teşekkür ederim korumacı müdür :31:

Vücudunuzu nişastayla dolduracaksınız yani, belden aşağınız patates gibi olur dönersiniz:51:

Diyorum size uzak durun bu hatundan, tekin değil:60:

Tari,
bu gece soğa yemezsen daha da yemezsin:4: çocuğum her yazdığıma ne diye alınıyorsun sen, Hanım Tari'ye bir el atmamız lazım, bir sen bir ben:51:

Ama ben gene neden dayak yiyorum :31:
Neyse ya dayak cennetten çıkmadır siz dövün bari ya :51: Sizin dayağınızıda yerim :56:

Nevreste, bir daha düşün, Hanım azimli bir asker eşi, seni korur kollar ama Med, Med aç kalırsa seni yer :60:

Nevoşu yedirtmem med'e,yamacımdan ayırmam :52::52:

Sen yemekleri yapardın orada, fazla çeşitte yok, balık tut nevoş pişirsin, deniz suyuyla pilav...Balıkları ben tutacağım :52:

Nevoşun günlük yemek listesi
Sabah,kızarmış muz.
Öğlen deniz suyunda pişmiş pilav
Akşam deniz taşından sarma saracka iyada balık pişecek :27::27:

:28:Abla ben bunu hiç düşünmemiştim:18::60:Kilolarımla barışık olmaya karar verdim:27::60:

Korkma yafrum koruroum seni :27::27:

Hanım,
benim eşim hiç anlamaz okey vs, kayınpederim meraklıdır okeye, her yaz gittiğimizde mutlaka okeye oturtur beni, onu tek yenebilen benim, okeyleri çift çift çekerim, birde onlardan gözlük yaparım oyunu bitirirken, çok hoşuna gider, tüm yöre halkını dolanır bizim gelin beni yendi okeylersen gözlük yaptı der:60::60:
Bir ara hergün okey, 51 oynardım, gırgırına tabii, kızı okey masasında doğuracaktım, doğum yaptığım güne kadar okey oynadım:37:
Tavlayı da bildiğin erkek tavlası olarak öğrendim kayınpederimden, asker emeklisi o da, haliyle tavla öğreneceksin deyince gelin olarak sıkıyorsa öğrenme:60:

Bizde eşimle kağıt oynarken acayip hırslanıyorum,ya yeniyor yada yeniliyor işte :27::27:..Bir keresinde kampta bayanlar oynuyoruz,hem renkten hem çiftten ,hemde okey atarak bittim..Varya kadın çıldırdı resmen eline verseler beni kesin parçalardı yani :60: .60:

Erkek tavlasını denedimde çok beceremedim sonradaoynamadım zaten :1:

Teşekkür ettim ablam :38::38::38: sabaha dinlenmiş uyanmak şart :31::12:

Yat dinlen sende hadi :34:

Yok ben orda yemek yapmıyacağım sonra kilo veremeyiz:60:

Abla ben yemek bölümünden nasıl kopayım:ssz:Kilolarımla yaşamaya karar verdim:60:

Eldekş malzemelerle yapacan zaten :52::52:

Eskileri satmayaydım bak keşke, orda giyerdim :60:

Ahahhhahhha ahahhahahh hhhahahhahasdaljds :60:
Sesli gülüyorum :60:

Sattklarını geri iste hemen :52::52:

Kaçırmışım bu mesajı :60:

İnsan eti hazımsızlık yapıyo müdür, açlıktan ölürüm daha iyi :60:

Al bir 34 daha geldi :5::5::5::5::5::5::5:

İviiiiiiiiiiiiiiit :24:

Yiyelim nevoşun eti lezzetlidir, çok güzel yemekler yapıp yedi o zamanında. Napalım orada oyunlar var-hedefler var. Aç ayı oynamaz. Hedefe giden her nevoş mübahtır :56:

:53:Benim işim çıktı sizinle gelemiyorum $p036.gif :60:Beni yemeyin ben size yemek yaparım ne isterseniz sadece tarif edin yeter:60:

Nevoşu yedirtmem med'e,yamacımdan ayırmam :52::52:

Nevoşun günlük yemek listesi
Sabah,kızarmış muz.
Öğlen deniz suyunda pişmiş pilav
Akşam deniz taşından sarma saracka iyada balık pişecek :27::27:

Korkma yafrum koruroum seni :27::27:

Bizde eşimle kağıt oynarken acayip hırslanıyorum,ya yeniyor yada yeniliyor işte :27::27:..Bir keresinde kampta bayanlar oynuyoruz,hem renkten hem çiftten ,hemde okey atarak bittim..Varya kadın çıldırdı resmen eline verseler beni kesin parçalardı yani :60: .60:

Erkek tavlasını denedimde çok beceremedim sonradaoynamadım zaten :1:

Yat dinlen sende hadi :34:

Eldekş malzemelerle yapacan zaten :52::52:

Ablam koru beni ben sana su böreği ve içli köfte yapacağım:18::38::52:

Yeni üye ama gayet iyi ben 1 yılda ancak çözmüştüm siteyi:60:Hatta hala yeni şeyler öğreniyorum:21::23::27:

Teşekkür ederim abla :21:

Benim için sıkıntı yok ablacığım, üzülme sende. Geçti gitti :38:

O zaman tamamdır. Gerginlik olsun istemem yok yere. Bazı tavırlar hoşuma gitmedi o ayrı ama müdür konuyu kapat dediyse tamamdır. Kapattım :31:

Vücudunuzu nişastayla dolduracaksınız yani, belden aşağınız patates gibi olur dönersiniz:51:

Diyorum size uzak durun bu hatundan, tekin değil:60:

Tari,
bu gece soğa yemezsen daha da yemezsin:4: çocuğum her yazdığıma ne diye alınıyorsun sen, Hanım Tari'ye bir el atmamız lazım, bir sen bir ben:51:

Aslında med'in beni yemesi daha mantıklı :82: Nevoş tek sezonda biter, beni derin dondurucuya atarlar 3-4 sezon bozulmadan giderim ben. Parçalara ayırsınız azar azar kullansınlar. Kemikli etimden süper nohut yemeği olur bence :56:

mune ve hanım teyzemin yanına geçmek için s olacağıma and içerim

cool ve med abla fena sattım dimi :9:

Aslında med'in beni yemesi daha mantıklı :82: Nevoş tek sezonda biter, beni derin dondurucuya atarlar 3-4 sezon bozulmadan giderim ben. Parçalara ayırsınız azar azar kullansınlar. Kemikli etimden süper nohut yemeği olur bence :56:

Bu topikten iyi bi korku filmi senaryosu çıkar :60:

mune ve hanım teyzemin yanına geçmek için s olacağıma and içerim

cool ve med abla fena sattım dimi :9:

Yanına gelirsem zorla tıkarım o börekleri senin ağzına, yok öyle s falan:20:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X