Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Mantık hep aynı şeyi söylüyor durmadan da kalp ''sussssssssssss ben seviyorum, benim görevim sadece kan pompalamak değil beyiiiin'' diyor :97:

O zaman kalbini bir süre askıya almak için inzivaya çekil, doğru kararı verebilmen için bu inziva şart:34:

Oooof of..Kalp ile beyin iki sinsi düşman:ssz:

Bu gece müdürü burda tutalım, başka biyerlere bakmasına izin vermeyelim :24:

oky,
hoşgeldin, gel gel topik hatun görsün:16:

Ayyy tolin altta gri gri bakıyor, tolin sık dişini banın bitince sende gelirsin:ssz:

zalımmmmm mune zalımmmmmmm ben alttan grı grı bakarken bılgısayar basında noel baba gıbı hohohohoohoh dıye gobegını tutarak cok guldun mu he dogruyu soyle bana :33::33::33::33::33: al o zaman bu şarkıda benden sana gelsın:122::122::122::122::122::122::122::122::122 ::122::122::122::122::122::122::122:[video=youtube;h9Ua2bMJvrQ]http://www.youtube.com/watch?v=h9Ua2bMJvrQ[/video]:1::1::1::1::1:

O zaman kalbini bir süre askıya almak için inzivaya çekil, doğru kararı verebilmen için bu inziva şart:34:
Uygulamaya geçeceğim inşallah bu tavsiyenizi müdürüm :42:
Oooof of..Kalp ile beyin iki sinsi düşman:ssz:

Bu gece müdürü burda tutalım, başka biyerlere bakmasına izin vermeyelim :24:

Ne o suç mu işledin yine :9:

Kaç tane gözün var müdür ya:43:
Siyasette asayiş berkemal..Valla..Diğer bölümlerin daha çok ihtiyacı var sana :60:

Yedim mi ? Yemedim:60:
zalımmmmm mune zalımmmmmmm ben alttan grı grı bakarken bılgısayar basında noel baba gıbı hohohohoohoh dıye gobegını tutarak cok guldun mu he dogruyu soyle bana :33::33::33::33::33: al o zaman bu şarkıda benden sana gelsın:122::122::122::122::122::122::122::122::122 ::122::122::122::122::122::122::122:[video=youtube;h9Ua2bMJvrQ]http://www.youtube.com/watch?v=h9Ua2bMJvrQ[/video]:1::1::1::1::1:

Sende topik topik gezip banlanacak konu buluyorsun tolinim ban rekortmenim:51:
Bdvsin yine, aşk acısı he:51:

Yedim mi ? Yemedim:60:

Sende topik topik gezip banlanacak konu buluyorsun tolinim ban rekortmenim:51:
Bdvsin yine, aşk acısı he:51:

he ya banlar arka arkaya geldı bu aralar:27:
sorma sorma gırmeyelım o ask mesk acılarına maşallah gözun kulagın heryerde:52:

Neye teşekkür ediyorsun, mesaj kotası doldurmaya çalışıyor:60:
Ay hemde bu topikte, benim topik topik gezmeme gerek kalmıyor, kendi ayaklarıyla geliyorlar:51:

Haklısınız demiş ya müdürüm, hemen aldım üstüme :60:
Yani banlanırsam haklı olduğumu söylemek istiyo bence:17:

valla benımde var ceza poıntım yukseldı hep orası yuzunden sen yoksun bu aralar pek tabııı lıposactıondan saça kaynaklardan bıt pazarından zaman kalmıyo demııııı:32:

Hele bak sen her şeyden de haberi var :60:
Valla bit pazarı sakin bugünlerde toli, kaynaktan vazgeçtim..lipo da bu cuma, korkuyorum:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız demiş ya müdürüm, hemen aldım üstüme :60:
Yani banlanırsam haklı olduğumu söylemek istiyo bence:17:

Hele bak sen her şeyden de haberi var :60:
Valla bit pazarı sakin bugünlerde toli, lipo da bu cuma, valla korkuyorum:18:

eeeee mudurum benı boşu boşuna herseyden haberdar kk uyesıne aday gostermedı :13:ya tabıkı sakın olur sizin evde satcak bısey kalmadıkı artık :1: hımmm ama bacak konusunda cok yakındıgını gordum sonuclar senı mutlu edıcek bence:34:

eeeee mudurum benı boşu boşuna herseyden haberdar kk uyesıne aday gostermedı :13:ya tabıkı sakın olur sizin evde satcak bısey kalmadıkı artık :1: hımmm ama bacak konusunda cok yakındıgını gordum sonuclar senı mutlu edıcek bence:34:

Bu evde kalmadı evet..O yüzden ekleyecek ürün yok :60:

İnşallah toli ya, bir kurtulayım, o gün bütün gün şort giycem :60:

Back
X