Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uslu bir üyeyim ben culo, tabisi de düşmiycem, anarşik miyim ben?
Yok ben mapıs kısmını almiyim nevo..börekleri sarmaları alabilirim ama![]()
suçsuzum diye dolanıyordunnnn gecen gün cidden sucsuzmussun anarsşik mi estapitypity :13:
müdürüm anında kapatmıs![]()
Daha önce haber etsene kaçırdık
Valla müdür elinde cımbız dolaşıyor:26:
Julim nasılsın![]()
nevoşummm cnm iyiyim ben sen nasılsın kızların nasıl cnm![]()
Ben de iyiyim canım sağolkızlar iyiler çok şükür okula gidip geliyorlar
![]()
çalışkan kızçeleranaları marifetleri kızçeler çalışkan ohhhhhhhh
![]()
bugün kime baksam gitmiş. feci bir gündü..![]()
huuuuu huuuuu on numara bı konu açılmış gormek isteyenler bdv ye![]()
Allahım Allahım, o kadar banlanıyorsun hala geyiklik konu diyorsunvalla cok anı oldu ya ama tam geyiklik konuydu bılıyınmı![]()
Gün bitmedi okyyyyybugün kime baksam gitmiş. feci bir gündü..![]()
Konu açıcim bdvye, diktatörella müdüre diye![]()
yok anacım,ben bu gece dekorasyon gelinlik,kelebekler böcükler çiçekler gibi konulara takılcam..Allahım Allahım, o kadar banlanıyorsun hala geyiklik konu diyorsun
Gün bitmedi okyyyyy
BDV'nin tam ortasına aç, yazıver, döktürüver şöyleee, sonra sonrası karanlık, rutubetli bir yerdesin![]()
yok anacım,ben bu gece dekorasyon gelinlik,kelebekler böcükler çiçekler gibi konulara takılcam..
canımın kıymetini bilirim:)
benim avatarımdaki doutzenın rwngini soruyorsan açık kumral bal rengi.http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/677500-kutudaki-rengi-veren-iyi-sac-boyasi.html kızlar yardımcı olabılırmısınız
ve OKYPTE nin resımdeki sac rengını cok merak edıyorum ne olabılır ?
BDV'nin tam ortasına aç, yazıver, döktürüver şöyleee, sonra sonrası karanlık, rutubetli bir yerdesin![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/677500-kutudaki-rengi-veren-iyi-sac-boyasi.html kızlar yardımcı olabılırmısınız
ve OKYPTE nin resımdeki sac rengını cok merak edıyorum ne olabılır ?