Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bitki çayı içiyorum bitince kalkacağım:17::9:Benim eşimde öyle biz gece kuşuyuz adam 5:30 kalkıp işe gidecek hala oturuyor:1:

Saat neredeyse 01:15... 05:30'da işe gidecek öylemi :53:
Ben bu saatte hala oturuyor olsam sabah 05:30'da mehter takımı odama gelse uyanamam :50:

Saat neredeyse 01:15... 05:30'da işe gidecek öylemi :53:
Ben bu saatte hala oturuyor olsam sabah 05:30'da mehter takımı odama gelse uyanamam :50:

Evet canım o saatte kalkıyor tabi bende kahvaltı için:9:Sonra hazırlanıp çıkıyor:31:Alışkanlık:9:
Hadi kaçtım hayırlı geceler:16::16::16:

Günaydınnn herkeseeee :3:
Biz şimdi beğeni yapabiliyor muyuz artıkınn, alıntılar özel mesaj kutusuna düşmesin ama artık yaw :97::97:

Bakıyorum şimdi:34:

altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size:51:

gene ne yapmışım yahu hanı nerde geyık hep amerıkanın işi bunlar :27: ıkı hafta yokum forumda benı ozle benı zalımmune hep yollarımı gozle bugun 23 nısan hep neşeyle doluyor ınsan:1:neyse ben kacıyorum artık bu karıkaturde benden geyık sohbetı sakinlerıne sabah şekerlemesı olsun:3: $Pýrt-yaptým-yiðit-özgür.webp

Abla sana yine ne oldu ya :1:

Hanım'ı mapustaki gençlere sahip çıksın diye ara ara gözlemci olarak kk f tipi mapısa yolluyorum, o da alıştı artık, göndermezsem içi rahat etmiyor, mune ille de beni gönder diyor kıyamayıp gönderiyorum:60:

gene ne yapmışım yahu hanı nerde geyık hep amerıkanın işi bunlar :27: ıkı hafta yokum forumda benı ozle benı zalımmune hep yollarımı gozle bugun 23 nısan hep neşeyle doluyor ınsan:1:neyse ben kacıyorum artık bu karıkaturde benden geyık sohbetı sakinlerıne sabah şekerlemesı olsun:3:Eki Görüntüle 938727

Nereye gidiyorsun tolinnn, sen olmayınca geyikten kimi banlarım ben:ssz: sen banlanmaya bende seni banlamaya alışmıştık, gül gibi geçinip gidiyorduk, başlamışsın yine zalım mune türküsüne:52:

Hanım'ı mapustaki gençlere sahip çıksın diye ara ara gözlemci olarak kk f tipi mapısa yolluyorum, o da alıştı artık, göndermezsem içi rahat etmiyor, mune ille de beni gönder diyor kıyamayıp gönderiyorum:60:

Nereye gidiyorsun tolinnn, sen olmayınca geyikten kimi banlarım ben:ssz: sen banlanmaya bende seni banlamaya alışmıştık, gül gibi geçinip gidiyorduk, başlamışsın yine zalım mune türküsüne:52:

işteee ben olmayınca bak nasıl canın sıkılıcak offf tolin gelsede az geyık yapsa dıyceksın:33::33: ıkı hafta calısmam gereken bı sınavım var sonra rahatım yoksa temellı gıtmıyorum conem sen hıc meraklanma:1: neyse ben kacayım topiğin birine gene geyık bombası attım sen onu yakalamadan tüyiyim ben:52:

Abla sana yine ne oldu ya :1:

Mapısa tıktı müdürüm sorma :1::1: alıştım artık :6::6:

Müdürüm aşk olsun yani,bu sefer şiddetle itiraz ediyorum cezama :28::28: olmuş artık 40 point cezam var :52:..Gözlemci yolluyorsun ama gençleri zapt edemiyorum artık oralarda :21::21: bu seferki F tipi mapıs çok dokundu :30: hep uzaktan baktım okudum durdum :1:
:38::38:

Günaydınnnn mapusta yatan yatanaa ne oluyiii burdaaaa :52::52::52::52::52:
Ben çok usluyumm hecc ban yemedim, çünkü kendimi tutuyorum Bdv bakmıyorummm :52::52::52:

Back
X