Fotoğraflar çok güzeldi, bayıldım, oraya mı yerleşsek acep:26:
Hasta hasta niye dolanıyorsun ki zaten buralarda![]()
Ablacım alışkanlık ,bağımlılık dayanamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitki çayı içiyorum bitince kalkacağımBenim eşimde öyle biz gece kuşuyuz adam 5:30 kalkıp işe gidecek hala oturuyor
![]()
Saat neredeyse 01:15... 05:30'da işe gidecek öylemi
Ben bu saatte hala oturuyor olsam sabah 05:30'da mehter takımı odama gelse uyanamam![]()
Evet canım o saatte kalkıyor tabi bende kahvaltı içinSonra hazırlanıp çıkıyor
Alışkanlık
Hadi kaçtım hayırlı geceler![]()
İyi geceler![]()
Bakıyorum şimdi
altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size![]()
Abla sana yine ne oldu ya![]()
gene ne yapmışım yahu hanı nerde geyık hep amerıkanın işi bunlarıkı hafta yokum forumda benı ozle benı zalımmune hep yollarımı gozle bugun 23 nısan hep neşeyle doluyor ınsan
neyse ben kacıyorum artık bu karıkaturde benden geyık sohbetı sakinlerıne sabah şekerlemesı olsun
Eki Görüntüle 938727
Hanım'ı mapustaki gençlere sahip çıksın diye ara ara gözlemci olarak kk f tipi mapısa yolluyorum, o da alıştı artık, göndermezsem içi rahat etmiyor, mune ille de beni gönder diyor kıyamayıp gönderiyorum
Nereye gidiyorsun tolinnn, sen olmayınca geyikten kimi banlarım bensen banlanmaya bende seni banlamaya alışmıştık, gül gibi geçinip gidiyorduk, başlamışsın yine zalım mune türküsüne
![]()
Abla sana yine ne oldu ya![]()
Hanım'ı mapustaki gençlere sahip çıksın diye ara ara gözlemci olarak kk f tipi mapısa yolluyorum, o da alıştı artık, göndermezsem içi rahat etmiyor, mune ille de beni gönder diyor kıyamayıp gönderiyorum
Nereye gidiyorsun tolinnn, sen olmayınca geyikten kimi banlarım bensen banlanmaya bende seni banlamaya alışmıştık, gül gibi geçinip gidiyorduk, başlamışsın yine zalım mune türküsüne
![]()